2013.08.12

TIPP: 10 ruhadarab fesztiválozáshoz!

HeStyle | 2013.08.12 13:36 | 4 hozzászólás


Bár már túl vagyunk néhány fontosabb eseményen, azért még bőven akad választás azoknak, akik csak most indulnának el fesztiválozni, például egy újabb Balaton parti rendezvény, a B My Lake.

Tipprovatunk új, mai részében így tehát  a szabadtéri koncertekhez és nyári fesztiválokhoz ajánlunk néhány fontos, kihagyhatatlan ruhadarabot. A fesztiválokon viselt öltözékek talán egyik legfontosabb alappillére a kényelem és praktikum, hiszen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, fontos az is, hogy ne feszengjünk egy-egy kényelmetlen ruhadarabban. Ezen kívül nem árt még bepakoláskor odafigyelni arra, hogy lehetnek hűvösebb esték is, netalán még egy kiadós eső is, így az esőkabátot és a gumicsizmát sem érdemes kihagyni a csomagból.

A fesztiválokon készült street style fotók tanúsága szerint egyébként nincs különösebb szabály az öltözködésre, mindenki azt viseli, ami (szerinte) jól áll neki és kényelmesen tud benne bulizni vagy éppen lazulni. Sok emberre jellemző, hogy ilyenkor kicsit jobban elengedi magát és szabadabban, mindenféle feszengés nélkül felvállalja saját stílusát, melyet egyébként a "sima" hétköznapokon nem biztos, hogy megtenne. Ilyenkor sokkal több a különlegesebb, egyedi szett és háttérbe szorulnak az amúgy sajnos túlságosan is megszokott tucat trendek.
Ezért is jó látni ezeket a fesztiválokon készült képeket, és ezért is várjuk már az agusztus 18-án, Balatonvilágoson kezdődő, elektronikus zenei  B My Lake fesztivált, ahonnan reméljük sok érdekes street style fotó érkezik majd. A három napos fesztiválon megállás nélkül, éjjel-nappal mehet majd a pörgés, sőt 20-án tűzijáték is lesz (romantikázásra fel!), így nem árt több féle szettel készülni, ebben próbálunk most segíteni egy kicsit. Ha Ti is ott lesztek, fotózzatok és küldjétek be nekünk a legjobb szetteket, ígérjük nem leszünk hálátlanok....

Nektek mi a véleményetek a fesztiválos öltözetekről?
Mi az a ruhadarab, amit semmiképpen sem hagytok otthon?

feszt0.png

feszt13.png

feszt14.png

feszt1.png

feszt2.png

feszt3.png

feszt4.png

feszt6.png

feszt05.png

feszt7.png

feszt08.png

feszt10.png

feszt11.png

feszt12.png



A B My Lake fesztiválról hamarosan bővebben is olvashattok majd a HeStyle-on.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr385457581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevetkőzzcsakszopnifogsz! 2013.08.12. 22:14:26

Most, hogy gyakorlatilag vége a fesztivál szezonnak, konkrétan lepörgött minden (pannoniavoltefotthegyaljasoundsziget) és maradt 1, hát nem sok értelme volt ennek a posztnak.

cSo 2013.08.12. 23:40:28

@nevetkőzzcsakszopnifogsz!:
Ugyan ez jutott eszembe, kicsit Slowpoke poszt.

Amúgy napszemüvegből olyat kell választani ami nem olyan sötét és még sötétedéskor is tudod hordani, mert ha leveszed nagy eséllyel el is hagyod.

geucsa 2013.08.13. 14:08:23

@nevetkőzzcsakszopnifogsz!: Egynél több lesz az biztos, de tényleg lehetett volna hamarabb is ez a poszt. Igaz nélküle is fel tudtam öltözni a fesztiválokra. :)

geucsa 2013.08.13. 14:09:42

A gumicsizma baromság. Ha dagonyázol, akkor úgysem csak állva teszed, akkor meg már a gumicsizma csak akadály.
süti beállítások módosítása