2013.07.24

Ősszel Budapestre érkezik a H&M Home!

HeStyle | 2013.07.24 16:00 | Szólj hozzá!


Nemrég számoltunk be a H&M hamarosan az Andrássy úton nyíló új üzletéről, máris újabb jó hírünk van a márka magyar rajongói számára!

Ősszel ugyanis végre megérkezik hazánkba is a svéd fast-fashion márka lakberendezési vonala, a H&M Home. Több forrásból is megerősítették már a hírt, azt azonban egyelőre még nem tudni biztosan, hogy hol lesz elérhető a "Home" kínálata, bár az a tippünk, hogy a Westend-ben kell majd keresni, sőt szerintünk nagy az esély rá, hogy az Andrássy úton is találkozhatunk a H&M otthoni felszereléseivel.

A H&M Home kollekciójában széles választékban elérhetőek lakberendezési kiegészítők, a rendszeresen megújuló kollekcióban találunk többek között ágynemű huzatokat, takarókat, konyhai és fürdőszoba kiegészítőket, függönyöket és egyéb dekorációs termékeket egyaránt. Ami pedig talán a legjobb hír: A divatos és modern otthoni kiegészítőket rendkívül kedvező áron forgalmazza a H&M Home!

Mi már nagyon várjuk a hazai nyitást!

Nektek mi a véleményetek?

hhome.png

hhome2.png

home6_1.jpeg

hhome5.png

hhome3.png

hhome4.png

home7_1.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr965420378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása