2013.07.11

Aarion Clothing: Season 5 lookbook

HeStyle | 2013.07.11 16:00 | Szólj hozzá!


Pólók Budapestről, kézzel készítve!

Megérkezett az Aarion Clothing legújabb, immáron ötödik lookbook-ja, melyben a hazai márka legújabb kollekcióját ismerhetjük meg kicsit közelebbről is. Az Aarion-t 2010-ben alapította meg három budapesti fiatal, akik olyan limitált szériás, kézzel készített unisex pólókat árulnak, melyekkel elsősorban a korral haladó és a férfi divat kereteit szűknek érző embereket célozzák meg.

A Hencz Péter által fotózott legújabb lookbook-ban Kocsis Orsi és Bihari Ádám modellek viselik az Aarion darabjait. A fotózás során hőszigetelő fóliát használtak, amely erős kontrasztot ad az amúgy nagyon kevés színnel operáló, letisztult kollekciónak. Ezt a hangulatot erősítik az enyhén kiegétt színű fényképek is.

lay_03.png

aa1.jpg

aa2.jpg

aa3.jpg

aa4.jpg

aa5.jpg

aa6.jpg

aa7.jpg

aa8.jpg

aa9.jpg

Fényképek: Hencz Péter
Modellek: Kocsis Orsi és Bihari Ádám
Smink: Fazekas Richárd
Haj: Somogyi Zoltán



A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr475400419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása