2013.07.08

TIPP: 10 letisztult, laza short idén nyárra!

HeStyle | 2013.07.08 17:35 | 7 hozzászólás


Folytatjuk tipprovatunkat, melyben a hátizsákok és sportcipők után most a rövidnadrágoké a főszerep!

Végre beköszöntött az igazi nyári idő és ilyenkor bizony nem mindenki tud megmaradni a hosszú nadrágban, inkább rövidnadrágra vált, hogy egy fokkal elviselhetőbb legyen a forróság. Ebből az alkalomból mai összeállításunkban a shortokat vesszük kicsit jobban szemügyre, melyek mindig fontos szereplői a nyári trendeknek. A választék óriási: rengeteg színű, mintázatú és fazonú darab közül válogathatunk idén is, de mi most inkább a klasszikus vagy inkább letisztult stílusú nadrágok közül válogattunk, az élénk, neonos és mintagazdag darabokkal egy későbbi cikkünkben foglalkozunk majd. 

Gyakorlatilag mindegy, hogy milyen típusú rövidnadrágot választunk, néhány dolgot viszont jobb, ha észben tartunk a vásárlás során: a shortok viszonylag könnyen hordhatóak és variálhatóak, szinte mindennel jól néznek ki, legyen az egy póló, ujjatlan felső vagy egy ing, arra viszont érdemes odafigyelni, hogy ha mintás a nadrág, akkor a felső inkább valami egyszerűbb darab legyen és ez persze fordítva is igaz. A legfontosabb pedig talán az, hogy mindenki legyen tisztában a saját adottságaival és ehhez mérten válasszon a fazonok közül. A "pálcikalábúak" inkább tartózkodjanak a túl bő és hosszú daraboktól, viszont a vastag lábúaknak vagy "masszívabb" adottságúaknak nem biztos, hogy jól áll az ultrarövid short, hiába mantrázza ezt a boltban található összes plakát!
Inkább próbáljunk fel több darabot, biztos, ami biztos alapon...

short0.png

Most következő összeállításunkban tehát a rövidnadrágoké a főszerep, melyben többek között a H&M, a Bershka, a Pull&Bear, az ASOS, a Zara és a Massimo Dutti kínálatából válogattunk.
A kommentekben várjuk a véleményeteket és azt, hogy Ti milyen típusú shortokat részesítetek előnyben!

 

short1.png

short2.png

short3.png

short4.png

short6.png

short6_1.png

short7.png

short8.png

short9.png

short10.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr365396099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XF 2013.07.08. 22:18:06

Ez mind szép és jó, de hova tűntek a FÉRFIAK??????
Kérdezem én, mint nő........

hát, ez gáz 2013.07.08. 23:51:53

Ez nem férfiembernek való!
Ez vicces! Mondhatni nevetséges!
Pfff...

geucsa 2013.07.09. 09:35:32

Nem értem az előttem szólókat. A hosszú nadrágtól lesz valaki férfi, vagy mit akarnak mondani?
1,5,6,7,9 tetszenek, viszont az olyanokat nem szeretem, ami olyan, mintha egy elegáns élére vasalt nadrág lenne levágva.
Én ritkán hordok rövidnadrágot, mert a munkahelyem megköveteli a hosszú nadrág viselését, de szabadidőmben szeretem őket.

hát, ez gáz 2013.07.09. 11:32:54

@geucsa: nem, nem a nadrág hossza a gáz.
A színe, a mintája, a szabása... Az összhatás.
Szomszéd Bélácskán jól állnak az ilyenek egy cuki oldaltáskával, szépen hangsúlyozza a gömbölyű fenekét. Ő bevallottan az azonos neműekkel múlatja az időt. Nincs ezzel baj, de a FÉRFIAK mit vegyenek fel?

geucsa 2013.07.09. 13:58:19

@hát, ez gáz: Szerintem a 2,4,5,6 és 7-es nadrágok egyáltalán nem buzisak, bárki simán bevállalhatja. Ezek normális méretben egyáltalán nem feszülnek Bélácskán sem.
Nem tudom, hogy milyen rövidnadrágot vehetne fel egy szerinted FÉRFI. Talán a gagyi, kockás "bermudákat", vagy az Auchanos nylon "úszónadrágokat"?
Szerintem egy igazi, igényes férfi nem is nagyon hord rövidnadrágot, csak nagyon laza körülmények között, strandolásra és sporthoz (itt is csak bizonyos fajtákhoz).

Carlsbad 2013.07.23. 01:30:56

Kevés Bélácskát látok ilyen nadrágban, de sok FÉRFIT látok seggbevágós, pöcslifegtetős, béna rövidnadrágban. Sokszor a Bélácskától is kellene valamit tanulni :) /ki mit szeretne
süti beállítások módosítása