2013.07.03

Made in Hungary: Annamaria Molnar 2014 tavasz/nyár

HeStyle | 2013.07.03 16:30 | 3 hozzászólás


Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb magyar tehetséget mutathatunk be Nektek itt a HeStyle-on. Molnár Annamária idén végzett a Modart Művészeti és Divatiskola divattervező szakán, diplomamunkájának pedig egy különleges férfi kollekciót álmodott meg. 

A szürrealizmus ihlette kollekció olyan egyedi tervezésű, nyomott mintás darabokat tartalmaz, melyeken véletlenszerű tárgyak kompozícióba állításával hangulatokat, benyomásokat igyekszik létrehozni. A festett, hímzett, nyomott és megdolgozott felületek a képzőművészet világát tükrözik. Ezeken kívül Annamária igyekezett a klasszikus férfi ruhadarabokat újraértelmezni: az átszabás, rétegeltség és a játékos formák használata egyfajta furcsa, valószerűtlen hangulatot kölcsönöz a kollekciónak, ám az mégis hordható marad. A sportos formák elegáns fazonokkal keverednek, de szem előtt tartják az anyagok és a friss, tavaszi színek harmóniáját, melyek remekül kiegészítik a klasszikus szürke árnyalatokat. 

Az Annamaria Molnar első, 2014-es tavaszi/nyári kollekciója főként olyan fiatal férfiaknak szól, akik intellektuális divatot képviselnek és szeretik az öltözékükkel is kifejezni az egyéniségüket.

A kollekció lookbook és kampány fotósorozatát Ajkai Dávid készítette és a Wam Models két ifjú modellje, Kristian és Noel szerepelnek benne.

amo1.png

5lookbook.jpg

4lookbook.jpg

kampány4.jpg

folyt.png

kampány5.jpg

kampány3.jpg

2lookbook.jpg

3lookbook.jpg

1lookbook.jpg

kampány2.jpg

kampány1.jpg

 

kampányképek:

photo: Dávid Ajkai

make-up: Cecília Veréb

hair: Dóra Dobó-Jánosi

stylist assistant: Judit Szarvas

models: Kristian, Noel at Wam Models

 

lookbook:

 

photo: Dávid Ajkai

make-up: Cecília Veréb

hair: Dóra Dobó-Jánosi

stylist assistant: Judit Szarvas

models: Kristian at Wam Models

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr185388169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.07.04. 22:35:35

Ejha, ez aztán förmedvény.

cSo 2013.07.06. 00:42:19

valahogy mindig mellényúlnak....

Altairem 2013.07.06. 09:57:25

nagyon tetszik, egyedi darabok, csak így tovább!
süti beállítások módosítása