2013.07.02

Divathét képekben: McQueen, Zegna, Versace, Bottega Veneta, Armani SS14

HeStyle | 2013.07.02 11:15 | Szólj hozzá!


Folytatjuk képes beszámoló sorozatunkat a divathetek történéseiről, a tegnapi ötösfogat után ma is
öt darab 2014-es tavaszi/nyári kollekcióba pillantunk bele kicsit közelebbről.

Mai összeállításunkban az Alexander McQueen, az Ermenegildo Zegna, a Versace, a Bottega Veneta és az Emporio Armani jövő tavaszi és nyári kínálata szerepel, melyeket mind-mind óriási érdeklődés mellett mutattak be a nagyközönség és a szakma számára.

DIV_CIM_1.png

Kezdjük máris az Alexander McQueen 2014-es kollekciójával, melyet nemrég mutattak be a Londoni Divathét keretein belül. Sarah Burton ismét hatalmasat alkotott, kreáció igazi művészi értéket képviselnek, itt nem is a hordhatóságot és a mindennapi viseletet kell nézni. Az új kollekciót a 20. századi London inspirálta és kifinomult stílus, pró különlegességek jellemzőek rá. A hangsúlyos minták és csipke díszítések sok helyen feltűnnek, melyek szintén a 20. századi inspirációt erősítik meg.
Következzen az Ermenegildo Zegna jövő tavaszi kollekciója, melyet Milánóban láthatott elsőként a közönség.
A kollekcióra a francia elegancia és az olaszos stílus, valamint szabászati megoldások keveredése jellemező leginkább, melyek ötvözése egy igazán remek, klasszikus, ám mégis modern kollekciót eredményezett.
A kínálatban könnyed anyagokkal, sötétebb tónusú színekkel és oversized felsőrészekkel találkozhatunk a legtöbbször.
Mai felsorolásunk legszínesebb szereplője következik, azaz a Versace 2014-es tavaszi/nyári kollekciója, melyet a 80-as évek inspirált. A kínálatban élénk és neonos színek garmadával, valamint fiatalos és nagyon vagány fazonokkal találkozhatunk leginkább, ezek mellett anyaghasználatában a bőr, minták között pedig a "festékcsíkos" motívumok viszik a pálmát. Általában nem rajongok a Versace kollekcióiért, de engem ez most nagyon meggyőzött. Vidám, fiatalos és nem akar többnek látszani annál, mint ami.

DIV_01_1.png

DIV_03_1.png

DIV_05_1.png

folyt.png


Vessünk egy pillantást a Bottega Veneta új, 2014-es tavaszi/nyári kollekciójára is, melyet talán a kockás minták jellemeznek leginkább. Na és persze a kifinomult elegancia, egy csipetnyi kora 20. századi stílus és roppant jól szabott öltönyök. Nagy kedvencem a Bottega Veneta, most sem okoztak csalódást!
Végezetül jöjjön mai összeállításunk utolsó szereplője, az Emporio Armani jövő tavaszi kollekciója. Az olasz divatmárka egy sportosan elegáns kollekcióval készül a 2014-es szezonra, melyet alaposan megfűszerezett egy adag futurista, modern stílussal. Elég, ha csak azokra a napszemüvegekre nézünk! 
A fiatalos kínálat amúgy nagyon jól mutatott a modelleken, jó volt végre látni, hogy egy-két modell mosolygott is, nem csak faarccal vonult végig a kifutón. 
DIV_02_1.png

 

DIV_04_1.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr205386402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása