2013.05.29

Zara "Edition" Lookbook - 2013 nyár

HeStyle | 2013.05.29 17:15 | 2 hozzászólás


Nyári alapdarabok Zara módra!

Hétfőn már láthattátok nálunk az Inditex csoporthoz tartozó Zara májusi újdonságait bemutató lookbook-ját, most pedig az "Edition" névre hallgató fotósorozatot mutatjuk be, melyben a spanyol márka 2013-as nyári kollekciójának alapdarabjaival ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről.

Míg a májusi lookbook borzasztóan unalmasra és semmitmondóra sikerült, addig szerencsére ezzel a mostanival nem ez történt. Bár sok meglepetést nem tartogat, de azért hála az égnek visszaállt arra a vágányra, melyen a korábbi, jól megszokott Zara lookbook-ok is érkeztek. A fotókon különböző kategóriák szerint ismerkedhetünk meg a nyári alapdarabokkal, mint például az öltönnyel, nadrággal, inggel vagy éppen a táskával és cipővel.
Az összeállítások ezúttal inkább az elegáns, formálisabb stílust helyezik előtérbe, de azok modern és divatos kialakítása, valamint fazonja miatt a fiataloknak is szól, sőt a hétköznapokon is könnyen variálhatóak egy-két lazább darabbal is.

zare01.png

zae02.png

zae03.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr735319490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaczkor 2013.05.30. 07:55:59

Nekem kifejezetten tetszik a mintás fehér ing. Hasonlóm van is, csak kék alapon fehér minták vannak rajta.

geucsa 2013.05.30. 10:18:22

vaczkor által említett ing nekem is tetszik. Vannak nagyon szép darabok, de sajnos a Zara nagyon elszállt az árakkal. Például a Westendben néztem azt a mappatáskát a 3. képen és nagyon meglepődtem, amikor megláttam a huszonvalahányezer forintos árat. Pedig csak egy bőrlap kettéhajtva és összevarrva mindenféle bélés nélkül.
Nem csoda, hogy Oretga úr a világ egyik leggazdagabb embere lett.
süti beállítások módosítása