2013.05.27

Napi favorit: Tobey Maguire az Interview magazinban!

HeStyle | 2013.05.27 13:05 | Szólj hozzá!


The Great Tobey!

Az egykori Pókember, most pedig "A Nagy Gatsby" című filmben látható Tobey Maguire szerepel az Interview magazin német kiadásának legújabb, júniusi számának címlapján. A színésszel persze nem csak a címlapon, hanem a magazin által készített interjúban is találkozhatunk, illetve az ahhoz készült fotósorozatban is, melyet Terry Richardson készített róla.

A fotókat szinte le sem tagadhatná Richardson, a rá jól jellemző stílusjegyek természetesen ezúttal is megtalálhatóak a sorozatban, melyben Tobey Maguire eleinte egy konszolidált bűvészt alakít, majd valami történik és máris törött üvegek és egy pórul járt görögdinnye mellett találjuk magunkat és Maguire-t. 
Említést érdemel még a fotósorozat letisztult és elegáns styling-ja is, melyet a magazin divatszerkesztőjének, Julia Von Boehm-nek köszönhetünk és amelyek között például a Gucci, Valentino és a Dior Homme összeállításait láthatjuk.

tobey01.jpg

tobey03.jpg

tobey04.jpg

folyt.png

tobey02.jpg

tobey07.jpg

tobey06.jpg

tobey09.jpg

tobey05.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr425319272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása