2013.05.27

Macaron mánia! - Footpatrol x Le Coq Sportif

HeStyle | 2013.05.27 11:35 | Szólj hozzá!


Biztos nektek is feltűnt már, hogy nagyon divatba jött a macaron. A szivárvány minden színében pompázó, kívülről ropogós, belül krémesen puha francia származású süti a gasztroblogokat és a cukrászdákat is meghódította.

Az egyik ismert londoni sneaker üzlet, a Footpatrol és a Le Coq Sportif a macaront választotta második collab cipőjük témájaként. Az együttműködés az Éclat modellben öltött testet, mely eredetileg futócipő volt, most pedig finom tapintású hasított disznóbőr felsőrészt és pihe-puha selyembélést kapott. A cipő felsőrészének gyönyörű kék áranyalata valóban egy macaront idéz, ezt jól egészíti ki a fehér és természetes gumi színű talp.
A közös modell június 1-től lesz kapható a Footpatrol londoni üzletében, és minden valószínűséggel internetes shopjukban is.

sbox1.jpg

sbox2.jpg

sbox3.jpg

sbox4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr215319230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása