2013.05.23

Programajánló: Red Carpet a Symbol-ban!

HeStyle | 2013.05.23 17:45 | 1 hozzászólás


Márton ott lesz!
És Te?

Újabb programot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ezúttal a május 24-én, péntek este a Symbol-ban megrendezésre kerülő Red Carpet partit. A divatot is hangsúlyosan figyelembe vévő eseményen többek között Lotfi Begi szolgáltatja majd a talpalávalót, a dress code pedig hölgyeknek koktélruha, míg az uraknak öltöny.

Ami miatt számunkra is érdekes a dolog, az az esemény népszerűsítésére szolgáló kisfilm, melyet Éder Krisztián rendezett és amelyben a Wam Models egyik modelljét, Mártont láthatjuk.
Érdemes megnézni, szerintünk nagyon jól sikerült!

Marton will be there! from ederkrisztian on Vimeo.

directed/photographed/edited by Krisztián Éder
make up: Richard Fazekas
hair: Koczka
model: Marton at WAM

music by Robin Thicke ( Dreamworld )

redcarpetsymbol05.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr305314871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.05.26. 18:11:20

ez a gyerek szörnyen femininül néz ki, undorító az ilyen hosszú haj+ a teste úgy néz ki mint aki most lépett a kamaszkorba, (gondolom nem véletlenül választotta, a melegek mindíg jól kijönnek egymással) és még próbál férfiasan mozogni :DD szerintem borzasztóan rossz videó
süti beállítások módosítása