2013.04.29

Ünnepeld a stílusod! - Springfield születésnapi kampány

HeStyle | 2013.04.29 14:45 | Szólj hozzá!


This is me. 25.

Mint ahogy korábban már beszámoltunk róla, idén ünnepli fennálásának 25-ik évfordulóját az egyik legkedveltebb spanyol divatmárka, a Springfield! Ebből a jeles alkalomból egy nemzetközi eseménysorozat veszi kezdetét, melynek egyik célja, hogy az ünneplésbe a vásárlókat is bevonja. A Springfield számos rendezvényre és meglepetésre készül az év folyamán, melyek fő üzenete a márka alap filozófiája is egyben: Smart casual stílusú, fiatalos és hétköznapi ruhákkal "ellátni" a világot.

Az ünnepségsorozat első állomása is a vásárlókról szól: egy olyan kampányt készítettek, melynek főszereplői nem modellek, hanem "valódi', hétköznapi emberek, már csak azért is, mert a Springfield kollekció is nekik szólnak. A kampány ebből kifolyólag nagyon "emberközeli" és vidám lett, melyben hétköznapi, fiatalos és trendi összeállításokat láthatunk a tavaszi/nyári kollekcióból. 

A fotósorozat mellé egy kisfilm is készült, melynek szintén az a fő üzenete, mint a kampánynak, emellett pedig nagyon vidám és fiatalos.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Springfield születésnapi kampánya?

szuli1.JPG

szuli2.JPG

szuli3.JPG




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr245251344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása