2013.04.26

H&M 2013 nyár: Öltönyök bűvöletében!

HeStyle | 2013.04.26 15:30 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a H&M 2013-as nyári kollekciójának bemutatását, melyben ezúttal az öltönyöké és elegánsabb viseleteké a főszerep!

A svéd fast-fashion márka legújabb anyagában a dán modell, Wouter Peelen (ma már találkozhattatok Vele nálunk) szerepel, ő viseli a cég idén nyári kínálatában szerepelő elegáns, öltönyös szetteket.
Bár a fotók nagyon jól sikerültek, be kell vallanom, hogy elég vegyes érzéseket keltenek a rajta látható szettek. Míg az első fotókon látható, elegáns, ám mégis fiatalos és modern összeállítások nagyon tetszenek(különösen a világosszürke öltöny és a hozzá viselt kék ing)  addig például ezt a "rövidnadrág és zakó együtt" trendet még mindig nem igazán értem és szívlelem, szerintem ebben a fotósorozatban sem mutat túl jól. 

Ám az is lehet, hogy csak én vagyok ma ilyen "válogatós", mindenesetre az első és negyedik képen látható szett tényleg nagyon tetszik, igazi nyári, könnyed és egyben stílusos viselet.

Nektek mi a véleményetek a fotókon látható összeállításokról?
A rövidnadrágos öltönyökről mit gondoltok?

olhm6.jpeg

olhm4.jpeg

olhm2.jpeg

olhm5.jpeg

olhm1.jpeg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr755245036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása