2013.04.24

Napi favorit: Képeslapok Kubából

HeStyle | 2013.04.24 14:10 | 2 hozzászólás


Stílusos nyaralás Havannában!

Mai kedvencünk a talán hazánkban annyira nem ismert T.I. For Men márka 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampány, melyet igazán gyönyörű helyszínen, Kuba fővárosában, Havannában fotóztak.  A Greg Swales által készített kampányban többek között Simone Nobili, Bo Develius és Taras Koltun modellek "mesélik el" kubai nyaralásuk történetét, melynek fő színtere Havanna belvárosa és a csábítóan szép tengerpart. A képek nagyon jól sikerültek, régen láttunk már ennyire "egyben lévő" kampányt. Tényleg olyan, mintha egy baráti társaság nyaralását örökítette volna meg a fotós, mindezt pedig nagyon jól és stílusosan összeválogatott szettekben. A T.I. For Men nyári kollekciója amúgy is igen jó,de  a könnyed zakók és chino-k, elegánsabb darabok és a fiatalos, élénk színű összeállítások a fotókon szinte életre kelnek és kellemes összhangba kerülnek az őket viselő modellekkel.

Azt hiszem, hogy a jövőben nem árt figyelemmel kísérni a T.I. For Men következő kampányait, hiszen, ha azok is ilyen jól sikerülnek, akkor ha idehaza nem is tudjuk őket megvásárolni, de ihletforrásnak mindenképpen kitűnőek lesznek!

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszenek a fotók?

napti1.png

napti2.png

napti_3_1.png

napti_3_2.png

napti4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr725237676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.04.25. 09:35:15

Nagyon szép képek szuper jó hangulattal.
Az az érdekes, hogy nem nagyon van rajta olyan, ami jellegzetes kubai, mégis tényleg olyan kubais. Leginkább a kávéházas, a biciklis és az utcai képek.

perry 2013.04.25. 10:52:18

nameg a tenger! olyan jó képek, hogy rendesen rossz kedvem lett attól, hogy a kis pesti bérházban üldögélek a napfényes kubai tengerpart helyet...
süti beállítások módosítása