2013.04.22

Programajánló: Stílusos Vidéki Éttermiség

HeStyle | 2013.04.22 13:15 | Szólj hozzá!


11 étterem, 11 világnézet, 11 kreatív séf, 1 küldetés:
Stílusos vidéki vendéglátás!

Egy igazán különleges kulináris randevút ajánlunk figyelmetekbe, amely május 4-én, Villányban kerül megrendezésre. A "Stílusos Vidéki Éttermiség" nevet viselő rendezvény fő célja az, hogy bemutassa, nem csak Budapest létezik a hazai éttermek világában és bizony vidéken is remek éttermek sora várja a vendégeket.
A gasztromozgalom küldetése, hogy az éttermek minél szélesebb körben ismertessék meg magukat és főztjüket Magyarország közönségével.

svet2.jpg

A cél érdekében az "Éttermiségek" az egész országot bejárják, következő állomásuk pedig május 4-én, Villányban lesz, ahol 11 híres, magyar vidéki étterem séfje mutatja majd be ínyencségeit, melyeket az igazán hedonisták még egy pohár borral is leöblíthetnek a villányi dűlők tövében.
Az esemény házigazdája Mautner Zsófi, a Chili & Vanília bloggere, valamint Jókuti András, a Világevő blog szerzője lesz.

svet1.jpg

svet3.png

Május 4-én tehát "Stílusos Vidéki Éttermiség" Villányban sok-sok finomsággal, érdekességgel és a végén egy nagy adag jóllakottsággal!
Még több infó itt.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr855237283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása