2013.04.15

Itt a Bershka áprilisi kollekciója!

HeStyle | 2013.04.15 17:30 | Szólj hozzá!


Felpörögtek az események, máris itt van a Bershka áprilisi újdonságait bemutató fotósorozat!

Az Inditex csoporthoz (Zara, Pull&Bear,Stradivarius,Massimo Dutti, stb.) tartozó, a fiatalabb generációt megcélzó fast-fashion márka áprilisi kollekciója folytatja a tavasz első hónapjában elkezdetteket, azaz ezúttal is a laza, kényelmes és utcai darabok uralják a kínálatot, a fiatalos és lezser összeállításoké a főszerep.
A fotókon letisztult és sportos szetteket találunk leginkább, melyek "gerincét" a széldzsekik, shortok és ingek, valamint könnyű pólók adják.

A modell választás most is jól sikerült, jól állnak a Bershka darabjai a modellen, melyek bár nem mutatnak nagyon újat, mégis megteszik azt a szerepüket, melyet egy fast-fashion kollekciótól várnánk: egyszerűek, modernek, divatosak és könnyen variálhatóak más darabokkal.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Bershka áprilisi frissítése?

bersh_ap8_1.png

bersh_ap4.png

bersh_ap3.png

folyt.png

bersh_ap2.png

bersh_ap1.png

bersh_ap8.png

bersh_ap5.png

bersh_ap6.png

bersh_ap7.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr755222524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása