2013.04.15

Emporio Armani órák tavaszra

HeStyle | 2013.04.15 10:25 | 1 hozzászólás


Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban szemügyre vegyük az Emporio Armani 2013-as tavaszi/nyári óra kollekciójának darabjait.

Az olasz divatház idén a letisztultság és egyszerűség jegyében készítette el tavaszi óráit, melyek valóban nélkülöznek mindenféle különösebb és haszontalan giccset. A többek között rózsaaranyból készült órák két féle fazonban és két féle színben, barna és a letisztultabb, "nude" árnyalatban érhetőek el.
Bár az mindenképpen jó hír, hogy nem mentek el a harsány, túldíszített modellek irányába, egy enyhe, épp csak jelzés értékkel bíró fiatalosságot, modern stílust még elviseltünk volna...

Nektek mi a véleményetek?

eatime1.png

eatime2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr165222409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.16. 09:34:32

Azt áruld már el, hogy egy abszolút konzervatív kollekcióba milyen "fiatalosságot" vagy "modern stílust" kellett volna még keverni.
Van erre megannyi más "fiatalos" összeállítás, abból lehet csemegézni. Ez pont nem arról szól.
süti beállítások módosítása