2013.04.12

Idén is óriási kedvezmények a Glamour-napokon!

HeStyle | 2013.04.12 11:00 | Szólj hozzá!


Idén is megrendezi a népszerű Glamour-napokat a Glamour magazin, méghozzá ezen a hétvégén!

Április 12-14.
között országszerte nagyjából 1000 üzletben, 169 márka közül lehet vásárolni kedvezményesen. A legtöbb helyen 20%-al olcsóbban kínálják majd a termékeket, de érdemes végignézi az üzletlistát és elfoadóhelyeket, ahol egy-egy márka vagy üzlet pontos kedvezményeit és feltételeit találjuk.

Készítettünk egy kis felsorolást a Glamour-napkon részt vevő üzletek és márkákról, főként azokat a helyeket találjátok itt, ahol férfiaknak szóló termékeket is kínálnak, hiszen ki mondta, hogy a kedvezményes hétvége csak a nőknek szól?! Bátran használjuk ki mi is a 20%-os lehetőségeket, főleg, hogy olyan üzletek is részt vesznek az akcióban, mint például sokatok kedvence a H&M, vagy a Springfield, Converse és az arc- és testápolási termékeket gazdagon kínáló Müller...

Bővebb infó itt!

Ti szoktátok használni a Glamour kedvezményeit vagy meghagyjátok inkább a nőknek?

GLAMOUR2013_01.png

glamour2013_1.png

glamour2013_2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1005217072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása