2013.04.12

Burberry Brit 2013-as tavaszi/nyári kollekció

HeStyle | 2013.04.12 14:30 | Szólj hozzá!


Megérkezett a Burberry Brit 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját részletesebben is bemutató lookbook fotósorozat, melyben Alex Dunst modell viseli a brit divatmárka legújabb kínálatából összeállított szetteket.

A Burberry Brit új kollekciója egészen sokszínű lett, a szó minden értelmében. Az ikonikus ballonkabátokon kívül, széldzsekiket és vagány "motoros" dzsekiket is találunk a kínálatban, mely leginkább a fiatalabb generációt tartja célközönségének. Ezeken kívül mintás felsőrészek, farmerek, chino nadrágok és sportosabb darabok jellemzik a kollekciót, melynek színvilága is igen sokrétű. Az élénk, vibráló színek, mint például a kék, narancssárga és piros mellett, a letisztultabb árnyalatok is, a barna, keki és fekete is képviselik magukat a 2013-as tavaszi/nyári kínálatban.

Összességében nézve a Burberry a "Brit" vonalnál is hozta az általa már jól megszokott színvonalat és azt a bizonyos fiatalos, modern, ugyanakkor letisztult stílust, melyet oly sokan szeretünk! A lookbook-ban szereplő kitűnően válogatott összeállítások sora pedig már csak hab a tortán (na és persze jó kis ihletforrás).

Nektek mi a véleményetek?

bbr_01.png

bbr_02.png

bbr_03.png

bbr_04.png

bbr_05.png

bbr_06.png

bbr_08.png

bbr_07.png

bbr_09.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr145217103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása