2013.04.11

Stílusevolúció Justin Timberlake módra!

HeStyle | 2013.04.11 18:05 | 3 hozzászólás


Angyalarcú, göndör hajú tinibálványból egy kiforott, rendkívül elegáns és stílusos férfi...

Justin Timberlake sokak számára példakép az öltözködés során, de ez nem mindig volt így.
A szupersztár anno az 'N Sync fiúbanda tagjaként vált híressé, göndör hajának és ártatlan arcának köszönhetően pedig lányok millióinak szerelmévé. Giccsesebbnél giccsesebb fellépőruhákban nyomta a jól begyakorolt "fiúbandás" tánclépéseket, aztán pedig összejött Britney Spears-szel, akivel többszörös bűntetteket követtek el a stílus és divat ellen, borzasztó és egymáshoz passzoló összeállításaiknak köszönhetően.
Aztán valami történt, feloszlott az 'N Sync, Britney is megcsalta őt és néhány évvel idősebb is lett. Szólókarrierje beindult és szerencsére stylist-ot is válthatott, mert egyre jobban kezdett el öltözködni. Újra divatba hozta a kalapviselést, melyet szinte minden fellépésén viselt. Második szólóalbuma megjelenésekor már sejthettük, hogy az utcai stílust felcseréli az elegánsabb viseletekre, de az akkori imidzsváltás aztán megrekedt és végül Justin abba is hagyta egy időre a zenélést és inkább a filmezésre koncentrált. Ebben az időszakban a hétköznapi szettek voltak rá jellemzőek, de egy-egy alkalomra már nagyon stílusosan tudott felöltözni, lehet, hogy ez Jessica Biel-nek is köszönhető...
Végül pedig 2013-ban, a zenéhez való visszatérésekor végleg befejezte a FutureSex/Love Sounds éra alatt felsejlett imidzsváltást, de nem is akárhogyan: A trendi szetteket felváltotta a klasszikus, férfias öltöny és szmoking, melyeket Tom Ford tervez számára. Haját is konszolidáltabb, férfiasabb formára vágatta és az egész "Justin Timberlake jelenség" kiforrottabb, markánsabb és letisztultabb lett, melynek jelszava a "Suit&Tie".
Reméljük, hogy ez a pozitív stílusevolúció továbbra is jó irányban halad majd, hiszen talán senki sem gondolta volna, hogy az 'N Sync-es srác valaha ennyire előnyére változik majd.

justin001.png

Most következő összeállításukban tehát Justin Timberlake a főszereplő, stílusát 2000-től egészen napjainkig elevenítjük fel néhány fotó segítségével.

Szerintetek is jó irányba haladt Timberlake stílusa?
Mit gondoltok a mostani öltözködéséről?

justin01.png

justin02.png

justin03.png

folyt.png

justin04.png

justin05.png

justin06.png

justin07.png

justin08.png

justin09.png

justin10.png

justin12.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr385216915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.04.11. 23:48:09

Engem megvett, na!

attilka87 2013.04.13. 00:15:13

A Tom Ford bárkit beöltöztet öltönybe, mindenesetre egészében lett komolyabb Dzsásztin. Egyébként a legtöbbünk így van ezzel - az ízlés formálódik, aminek eredményeképp szörnyülködünk az ezeréves fotóinkon. Legalábbis a hiúbbak.

cSo 2013.04.13. 12:47:21

szerintem öltözködni még mindíg nem tud, öltönyt mindenki tud viselni(főleg ha ráadják). viszont a régiekhez képest nagyon-nagy a fejlődés. az a farmer-összeöltözés néha előjön rémálmaimban
süti beállítások módosítása