2013.04.11

Mr. Gandy áprilisban is Massimo Dutti-t visel!

HeStyle | 2013.04.11 14:25 | 1 hozzászólás


Ami egyszer bevált, azon kár változtatni!

Valószínűleg (és szerencsére) a Massimo Dutti-nál is így vélekedhetnek, ezért a korábbiakhoz hasonlóan, az új, áprilisi kollekciójuk bemutatására is a brit szupermodellt, David Gandy-t kérték fel.
Az e hónapoban boltokba kerülő újdonságokat felvonultató fotósorozat szintén követi a korábbi hónapokban megszokottakat: letisztult, férfias és rendkívül elegáns összeállításokat találunk benne, melyek akár hétköznapra, akár alkalomra kiváló választásnak bizonyulhatnak. Már ha hiszünk abban, hogy a fotók nem csalnak, mert bizony Gandy-n úgy állnak ezek a szettek, mintha csak rá öntötték volna őket. 
Az áprilisi kínálatban azért már valóban érződik a tavasz is, sokkal több a vékonyabb, lengébb darab és a vászonból készült ingek és egyéb darabok is hangsúlyos szerephez jutnak a kollekcióban. A színvilágot tekintve is gazdag a választék: a többféle kéktől kezdve, a szürkén és a fehéren át, egészen a zöldig, rózsaszínig és eperszínig használtak árnyalatokat a kollekció készítésénél.

Összességében nézve nagy újdonságokat nem tartogat a Massimo Dutti áprilisi frissítése, de így is bőven a "jó" szint felett vannak a fotókon látható összeállítások.

Nektek mi a véleményetek?

apmas9.jpeg

apmas6.jpeg

apmas10.jpeg

folyt.png

apmas8.jpeg

apmas4.jpeg

apmas5.jpeg

apmas12.jpeg

apmas13.jpeg

apmas3.jpeg

apmas14.jpeg

apmas11.jpeg

apmas1.jpeg

apmas2.jpeg

apmas7.jpeg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr275216769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.04.12. 23:25:40

Marhajó, de ez a Gandy vagy 10-zel idősebbnek néz ki amennyi, úgyhogy ezekhez a cuccokhoz jobban passzolna valami huszonéves arc. Ettől függetlenül tényleg minden nagyon fasza.
süti beállítások módosítása