2013.04.09

H.E. by Mango tavaszi kollekció

HeStyle | 2013.04.09 16:00 | 2 hozzászólás


Stílusos tavasz a Mango-nál!

A napokban jelent meg a spanyol divatmárka, a H.E. by Mango legújabb, 2013-as tavaszi kollekcióját részletesebben is bemutató lookbook fotósorozat, melyben a dán modell, Tobias Sorensen látható.
A H.E. by Mango idén tavasszal a letisztult elegancia jelszavával készítette el kollekcióját, melyben a sportosabb, lezserebb holmiktól kezdve a hétköznapi elegancián át, egészen a formális, öltönyös és alkalomra szánt összeállításokig találunk megfelelő darabokat. A lookbook-ban is igen sokféle stílussal találkozhatunk: farmeres vagy az elengedhetetlen chino nadrágos összeállítások, alkalmi öltözetek és fiatalosabb, "vagányabb" szettek is helyet kaptak a fotósorozatban. Színek tekintetében a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb a választék, azonban a slágerszínek, a barna és árnyalatai, a kék, szürke és a zöld ezúttal is nagy hangsúlyt kap a kínálatban. A kiegészítők is nagy szerepet kapnak a tavaszi kollekcióban, cipők, napszemüvegek és vászon- valamint bőrtáskák közül válogathat az, aki a Mango-nál tervezi a gardróbfrissítést.

Mindent összevetve a H.E. by Mango ismét nem okoz csalódást, az összeállítások döntő többsége remekül néz ki, nagyon divatos és egyben bátran hordható is. Nekünk tetszik!

Nektek mi a véleményetek?
(Rengeteg kép a Tovább után!)

manta1.png

manta2.png

folyt.png

manta3.png

manta4.png

manta5.png

manta6.png

manta7.png

manta8.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745205982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.04.09. 18:38:28

Alulról az első és harmadik kivételével nagyon fasza az egész. Respect.

geucsa 2013.04.10. 09:52:43

Nagyon szép darabok.
süti beállítások módosítása