2013.03.26

Itt a Lacoste tavaszi kollekciója!

HeStyle | 2013.03.26 10:00 | 1 hozzászólás


Megérkezett a Lacoste 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató és népszerűsítő fotósorozat, melyben Clément Chabernaud és Charlie Timms modellek segítségével ismerkedhetünk meg a francia divatmárka legújabb kínálatával.

A mára már ikonikussá vált Lacoste teniszpólókon kívül a lookbook-ban laza, sportos szabású, ám a legutóbbi trendeket követő, hétköznapokon is bátran hordható összeállításokat láthatunk, melyeket többek között tavaszi dzsekik, zakók, ingek, lazább felsők és kényelmes nadrágok alkotnak. A kollekció egyik legfőbb érdemei a tetszettős kiegészítők, valamint a kellemes és igazi tavaszi árnyalatokat felvonultató színvilág, melyek "főszereplői" többek között a sárga, a kék és a fehér.

Összességében nézve egy nagyon jól sikerült kollekcióval állunk szemben, melyben egyaránt találunk sportos, hétköznapi és elegánsabb darabokat is. - Nekünk tetszik!

Nektek mi a véleményetek?

laco01.png

laco02nu.png

folyt.png

laco03nu.png

laco0t6.png

laco07.png

laco08.png

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr235170687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.03.30. 01:49:44

Az első kép kivételével tökéletesen semmitmondó..
süti beállítások módosítása