2013.03.22

YourLook: Bence összeállítása

HeStyle | 2013.03.22 18:00 | 4 hozzászólás


Folytatjuk a YourLook rovatot, melybe egyre jobb és jobb fotók érkeznek, ennek pedig nagyon örülünk!
Ezúttal Bence nevű olvasónktól kaptunk e-mailt, melyhez az egyik kedvenc összeállításáról készült fotóját is mellékelte. Nekünk írt leveléből idézünk:

"A kèp a Margit szigeten készült, az outfittel azt akartam hangsúlyozni, hogy a kényelem legyen a legfontosabb szempont, és a komfortérzet mindig megfelelő legyen, mindezt úgy elérve, hogy sportosan elegáns maradjon a szett. A képet köszönöm Földi Ádámnak."

Ha Ti is szeretnétek szerepelni a 2013-as YourLook rovatban és a szezon végén megrendezésre kerülő közönségszavazásban, akkor nincs más dolgotok, mint fotót küldeni nekünk kedvenc összeállításotokról a hestyle@gmail.com e-mail címre. A jelentkezés további részletei a lap alján olvashatóak!

Mi a véleményetek Bence fotójáról?
Hogy tetszik az összeállítása?

bba_yl.png

Szemüveg: Ray-Ban
Zakó: Pull and Bear
Póló: Thaiföldről
Kesztyű: Zara
Farmer: Springfield
Bakancs: Springfield, Humanic
 
--
 
YOURLOOK_UJ2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr525162808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cSo 2013.03.22. 18:06:53

látom hogy növeld a komfort érzeted mindíg magadnál hordasz egy plusz pár cipőt.
mondjuk mivel nem kötöd be a füzőt könnyen értelmét nyeri a dolog, és hasznát veszed mikor elhagyod ami rajtad van

perry 2013.03.22. 21:59:46

Nem látom, hogy a leírásban megfogalmazottak miben nyilvánulnak meg.
Nagyon hiányzik valami, ami egy kicsit feldobná, színesebbé tenné a szettet, így elég szürke, minden értelemben.
A két cipőt magyarázza már el valaki! :) (ha azt sugallja, hogy mindkét lábbelivel jó a szett, akkor inkább a barnával fotózkodtam volna, a fent említett okokból)

Amúgy jó fotó, van egy hangulata!

attilka87 2013.03.23. 11:56:22

Nekem ez olyan semmilyen. A cipő nem tetszik, viszont amelyik beugrott a képbe - mint a party-fotóknák szokás, ismeretlenül, retardált fejet vágva -, az király. A zakó-póló kombót viszont sose szerettem.

realmenrules 2013.03.25. 14:37:36

Eddig bírtam megállni, hogy ne kommenteljek ezekre a yourlookokra! Te jó ég! Hipster szemüveg kipattintott lencsével két éve ciki, zakó-póló kombó 2003 Nickelback óta nem trendi és mikor tűnik már el az utcákról ez a gusztustalan csőnadrág betűrve a magasszárú bakancsba? Könyörgöm ennek a szettnek egy darabja sem divatos és annyira sem eredeti.
süti beállítások módosítása