2013.03.21

Hey-Mr! - Díjnyertes dizájnercipők Magyarországról!

HeStyle | 2013.03.21 13:45 | Szólj hozzá!


Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb fiatal, magyar tehetséget és egy új, ígéretes és máris díjnyertes magyar márkát mutathatunk be Nektek a HeStyle-on!

A Hey-Mr! ugyanis nemrég megnyerte a Blind Investment versenysorozat "Legtehetségesebb fiatal designere" díját, egyedi, kis szériás és környezetbarát cipőinek köszönhetően. A márka tervezője és alapítója, Lukács László jelenleg Bécsben tanul az Iparművészeti Egyetem textil-design szakán, fő témája pedig a régi, tradícionális anyagok újraértelmezése és teljes körű megismertetése. Fontos számára a környezettudatosság is, hogy ezek a különleges és egyedi anyagok "ne vesszenek el", inkább lábon hordva új utakat járjanak be. A Hey-Mr! cipői uniszexek és rendkívül egyediek. Stílusukra a rendhagyó mintázat, a letisztultság és a szolid elegancia jellemző, így a cipők szinte bárhova hordhatóak, mindenki megtalálhatja a hozzá és stílusához legközelebb álló darabot.
A Hey-Mr! kollekciója Budapesten a WonderLab üzletében található meg.

Most pedig jöjjön a Hey-Mr! 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának kampánya, melyben érdemes a benne szereplő táskákra is odafigyelni, nekünk azok is nagyon tetszenek!

Nektek mi a véleményetek a kollekcióról és a kampányról?

heymr04.jpg

heymr05.jpg

heymr03.jpg

heymr06.jpg

heymr02.jpg

heymr01.jpg

Több infó a márkáról itt.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr545159563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása