2013.03.19

YourLook: Dániel összeállítása

HeStyle | 2013.03.19 17:10 | 3 hozzászólás


Szépen gyűlnek a fotók a YourLook legújabb, 2013-as szezonjának "gyűjteményében", amelyben ezúttal a Dániel nevű olvasónk által beküldött fotót, rajta pedig egyik kedvenc tavaszi összeállítását láthatjátok.
Dániel nekünk írt leveléből idézünk:

"A képeken látható szett az egyik kedvenc összeállításom. Szeretem a slim fites dolgokat. A zakó egy H&M darab. Az ing Zara superslim fit. Ehhez az összeállításhoz szinte bármilyen farmer jó, jelen esetben ez egy Pull&Bear farmer. A csizma szintén Pull&Bear."

Továbbra is várjuk a kedvenc összeállításaitokról készült fotókat a YourLook rovatba, így ha szeretnétek részt venni a szezon végi közönségszavazásban, akkor mindenképpen küldjetek nekünk képet a hestyle@gmail.com e-mail címre! A cikk végén bővebb infót is találtok a jelentkezésről!

Mi a véleményetek Dániel összeállításáról?

yourlookuj.png

zakó: H&M
ing: Zara
farmer: Pull&Bear
bakancs: Pull&Bear

---

YOURLOOK_UJ2.png

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr235148115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.03.19. 23:06:50

Az elegáns felsőrészhez hozzáillő nadrág és cipő passzolna.

Priorista 2013.03.21. 00:08:33

Nekem kissé monoton. Minden alkotó gyönyörű külön-külön, de a sok kék egyfajta "farmert-farmerral ne" hatást hoz. Tehát it a zakó is az ing az azonos színükkel nem passzolnak egymáshoz. CSak színmentes (fekete) együttesél lehet halmozni a szín(mentessége)t.

Mansory 2013.04.05. 14:21:18

Szerintem a lisztes nadrág továbbra is ciki kategória.
süti beállítások módosítása