2013.03.19

Sportolj a H&M-el!

HeStyle | 2013.03.19 13:31 | 3 hozzászólás


Megjelent a H&M 2013-as tavaszi/nyári, sportruházatot tartalmazó minikollekciója és az azt bemutató lookbook fotósorozat, amelyben Jake Davies modell segítségével ismerkedhetünk meg a kínálat darabjaival.

Az idei sportkollekció leginkább a biciklizésre fókuszál, főként olyan darabok kaptak benne helyet, amelyek segítségével kényelmesen űzhetjük többek között ezt a sportot/hobbit. A kollekcióban speciálisan kialakított, komfortos és lélegző darabok kaptak helyet, mint például nadrágok, rövidnadrágok, dzsekik és felsők. Színvilágában a visszafogottság jellemző a kínálatra: főként kék, fehér és fekete árnyalatú darabokat találunk benne.

Nektek mi a véleményetek a kollekcióról?
Sportoltatok már H&M ruhákban?

hmsp3.jpg

hmsp6.jpg

hmsp1.jpg

folyt.png

hmsp2.jpg

hmsp4.jpg

hmsp5.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr475148018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.03.19. 15:47:12

December végén, illetve januárban negyedáron voltak a sportruházatok. Akkor vettem 4 rövidnadrágot, 2 pólót, 1 cipzáros felsőt, 2 nadrágot (1 pamut és 1 olyan suhogós fajta) és 2 aláöltözőt (2-2 száras alsó+felső).
Azóta is heti 3-4-szer használom őket.
Mindegyikkel nagyon elégedett vagyok.
Akkor, amikor kijött a H&M sportkollekciója lehúztam. Akkor igazam is volt, mert meglehetősen gagyi anyagból volt. Szerintem okultak és javítottak. Viszont így kiváló lett a sportvonal. Valószínű, hogy teljes áron azért inkább az eredeti sportmárkákat választanám.

vaczkor 2013.03.20. 06:38:58

Egyre inkább az a bajom a HM-mel, hogy "olcsó". Nem az árait tekintve, hanem a minőséget. A képeket minden jól néz ki, viszont a valóságban olyan, mintha egy turiban mászkálnék...

geucsa 2013.03.20. 09:40:48

@vaczkor: A turikban sokszor van jó minőség, így a hasonlatod kicsit sántít. :)
De a viccet félretéve egyetértek veled. Sokszor nem veszek meg ruhát, mert jól néz ki, az ára is jó, de amikor jobban megnézem, illetve megfogom elmegy a kedvem tőle. Inkább a kínai piacos hasonlat lenne a helyénvaló.
süti beállítások módosítása