2013.03.19

Paul Smith megérkezett Magyarországra!

HeStyle | 2013.03.19 16:00 | Szólj hozzá!


Bizony, bizony! Már Magyarországon is megvásárolhatóak a sokak által kedvelt Paul Smith márka 2013-as tavaszi/nyári kollekciójának férfi darabjai, sőt a Paul Smith Jeans és a PS Paul Smith kollekciók is elérhetőek a Budapest belvárosában található Capsula Multibrand Store-ban.

Paul Smith 2013-as tavaszi/nyári kollekciója a élénk színek és hangsúlyos minták jegyében készült, a kínálatban találunk többek között vibráló árnyalatokban pompázó ingeket, nadrágokat és kabátokat, modern szabású, fiatalos darabokat és a farmerekből is széles választék áll rendelkezésre azok számára, akik az idei tavaszi/nyári szezonban Paul Smith kollekcióiból válogatnának.

A Paul Smith, a PS Paul Smith és a Paul Smith Jeans aktuális, legújabb férfi kollekcióinak darabjait mostatntól tehát a Capsula-ban találhatjátok meg!

ps01.jpg

ps04.jpg

ps05.png

ps05.jpg

ps02.jpg

capsulalogo.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr385148088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása