2013.03.12

Burberry Black Label: Itt a tavaszi kollekció!

HeStyle | 2013.03.12 14:40 | Szólj hozzá!


Megérkezett a Burberry Black Label 2013-as tavaszi/nyári kollekciója és az azt bemutató lookbook fotósorozat is, amelyben Paolo Anchisi modell segítségével ismerkedhetünk meg kicsit közelebbről is a brit divatház tavaszi szezonra szóló kínálatával.

A kollekció maga hozza a már jól megszokott, klasszikus Burberry színvonalat, amelyben a kék, fekete és szürke színek dominálnak leginkább. A kínálatban egyaránt találhatóak elegánsabb hétköznapi viseletre szánt darabok is, de az idei kollekcióban nagy hangsúly van a fiatalabb generációnak szóló holmikon is: farmerek, dzsekik, lezser kardigánok és magasszárú cipők is láthatóak a fotókon, melyek megidézik a fast-fashion üzletekben mostanság toplistás és a vevők körében népszerű szettjeit. Persze a Burberry egyik védjegyének számító ballonkabát sem hiányozhat, ám ezekből a darabokból is inkább a fiatalosabb, "vagányabb" verziókkal találkozhatunk a 2013-as tavaszi/nyári kollekcióban.

Sportos, fiatalos és elegáns egyben! - Nekünk nagyon tetszik a Burberry Black Label új kollekciója!

Nektek mi a véleményetek?

bbl1.png

bbl2.png

bbl3.png

bbl5.png

bbl6.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr85130254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása