2013.03.07

Itt a Zara legújabb kollekciója!

HeStyle | 2013.03.07 18:00 | 2 hozzászólás


Na végre! A Zara elég hosszú pihenő után tért vissza, hiszen már jó ideje nem jelentettek meg új lookbook-ot, de szerencsére most végre megtört a csend és igaz, hogy a hónap végén, de megjelentették a februárban boltokba került kollekciót bemutató és népszerűsítő lookbook fotósorozatot.

Igaz, annak, hogy csak február végén jelentek meg a fotók, nincs nagy szerepe, hiszen a két modell által viselt darabok még márciusban is bőven megtalálhatóak lesznek a Zara polcain, arról nem is beszélve, hogy a lookbook-ban szereplő darabok már javában a tavaszi szezonra szóló kínálatot tartalmazzák. A februári frissítést leginkább letisztult, klasszikusan elegáns és visszafogott árnyalatú darabok alkotják. Találunk benne zakókat, kardigánokat és könnyebb kabátokat is, színeiben pedig a sötétkék és a barna árnyalatai a meghatározóak, igaz helyenként az élénk narancs, a világoskék és a szürke is megjelenik a kollekcióban.

Összességében nekem nagyon tetszik az új kínálat, leginkább az ingek és a kötött holmik azok,
amelyek nálam viszik a prímet a februári lookbook-ban.

Nektek mi a véleményetek?

ZARFEB1.png

ZARFEB2.png

ZARFEB3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr795121438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

attilka87 2013.03.07. 20:00:50

Ez marhajó. A sötétkék, ritkás kötésű kardigán nem jön be túlzottan, de a többire egy rossz szavam sincs.

perry 2013.03.12. 00:48:09

Nagyon jó! egyszerű, letisztult, hordható, pont jó minden ahogy van!
süti beállítások módosítása