2013.02.25

Képriport: Férfiak a 2013-as Oscar-gálán

HeStyle | 2013.02.25 13:44 | 1 hozzászólás


Tegnap tartották a filmszakma talán legjelentősebb eseményét, a 2013-as Oscar-díjátadó gálát. Az eseményen természetesen a szakma színe-java képviseltette magát és mindenki igyekezett a legjobb formáját hozni. Persze a legnagyobb figyelem ezúttal sem a férfiakat és azok öltözködését kísérte, szokás szerint inkább a hölgyek szebbnél szebb ruhakölteményeit lesték árgus szemmel a fotósok. Bár a férfiak 95%-a szmokingot viselt, ezért olyan nagy különlegességet nem láttunk tegnap este, de azért igyekeztünk összeszedni egy csokorral a gálán megjelent férfiak öltözékéről. Az est egyik legjobban öltözött férfi híressége számunkra mindenképpen Eddie Redmayne volt, aki egy rendkívül jól szabott Burberry szmokingot viselt, de nagyon jól választott Daniel Day-Lewis és Christoph Waltz is, akik a megszokott fekete helyett, inkább az izgalmasabb sötétkék mellett tették le voksukat. Az este legrosszabb öltözékének díját nálunk egyértelműen Jamie Foxx nyerte, egyáltalán nem illik hozzá ez a szürke szmoking, nem is állt rajta túl jól..

osuj3.jpg

Most következő összeállításunkban tehát a tegnapi Oscar-gála férfi hírességei és azok összeállításai a főszereplők. A felsorolásban többek között Ben Affleck, George Clooney, Robert De Niro, Daniel Radcliffe, Hugh Jackman és Jean Dujardin szmokingját is megnézhetitek.

Szerintetek ki volt a legjobban öltözött férfi a gálán?

os6.jpg

Eddie Redmayne

os20.jpg

Daniel Day-Lewis egy Domenico Vaccaand szmokingban és felesége, Rebecca Miller

os3.jpg

Chris Pine

osuj2.jpg

Christoph Waltz Prada-ban

folyt.png

os4.jpg

Chris Evans

os19.jpg

George Clooney és Stacy Keibler

os14.jpg

Daniel Radcliffe

os10.jpg

Justin Theorux és Jennifer Aniston

os16.jpg

Bradley Cooper Tom Ford szmokingban és 

os9.jpg

Jean Dujardin

os7.jpg

Joseph Gordon-Lewitt

os8.jpg

Mario Lopez

os5.jpg

Channing Tatum

os1.jpg

Chris Tucker

os17.jpg

Tim Burton és Helena Bonham Carter

os2.jpg

Ang Lee és Jane Lin

os11.jpg

Robert De Niro és Grace Hightower

os12.jpg

Richard Gere

os13.jpg

Ben Affleck és Jennifer Garner

os18.jpg

Quentin Tarantino

os15.jpg

Hugh Jackman 

osuj1.jpg

Jamie Foxx




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr845104465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2013.02.25. 16:17:43

Baszki azért, ha már a férje jelölt, akkor Jackmanné is igazán magára ránthatott volna valami izgalmasabb ruhát. Vagy ha már nem, akkor Jackman pózolhatott volna inkább valami estélyibe öltözött jócsajjal.
süti beállítások módosítása