2013.02.18

YourLook: Indul az új szezon!

HeStyle | 2013.02.18 19:00 | Szólj hozzá!


Rengeteg levelet kaptunk Tőletek, melyben arról érdeklődtök, hogy mikor indul újra a nagy sikernek örvendő YourLook rovatunk. Azoknak, akik kedvelik a rovatot és szeretnének fotókat beküldeni van egy jó hírünk:
2013-ban is folytatódik a YourLook, sőt már jelentkezni is lehet rá!

A hagyományokhoz híven most is a kedvenc ruháitokról, összeállításaitokról vagy éppen kiegészítőitekről várjuk a fotókat, azonban idén van egy kis változás: csak olyan fotókat várunk, amelyeken Ti viselitek a megmutatni kívánt ruhadarabot/outfit-et. Erre azért van szükség, mert a "földön fotózott" összeállításokra tavaly külön rovatot, a YourEssentials-t indítottuk el, melynek szintén lesz folytatása idén és nem szeretnénk keverni a kettőt.

Idén is megéri részt venni a a YourLook rovatban, mert a beküldött fotókat a szezon végén ismét közönségszavazásra bocsájtjuk majd a Facebook oldalunkon, ahol a három legtöbb lájkot kapó kép beküldője értékes nyereményeket kap majd! 

YOURLOOK_UJ1.png

Egy tehát a lényeg: Úgy fotózzatok, hogy Ti is szerepeljetek a képeken, viseljétek a megmutatni kívánt összeállítást! Az arcotokat nem kell, hogy mutassátok, nyugodtan kitakarhatjátok/levághatjátok a képről vagy fotózzátok tükörben a szettet!

A fotókat most is e-mailben várjuk a hestyle@gmail.com e-mail címre, de mostantól akár az egyre népszerűbb Instagram segítségével is beküldhetitek az összeállításokat. Ehhez nincs más dolgotok, mint az elkészült képet ellátni a #HESTYLE vagy #HSYOURLOOK hashtagekkel.

YL_T2.png

YL_T3.png

Akár e-mailben, akár Instagram segítsével külditek el a fotót/fotókat, kérjük, hogy néhány sorban mellékeljétek, hogy mit viseltek a képen.


YL_T1.png

YOURLOOK_UJ3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr625086914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása