2013.02.18

Tipp: 10 lábravaló edzéshez és sportos viselethez!

HeStyle | 2013.02.18 17:55 | 3 hozzászólás


S p o r t   L u x e !
Folytatjuk vadonatúj rovatunkat, melyben a hátizsákok után most a sportcipőké a főszerep! 
Egy ideje hódít már az a trend, hogy az eredetileg edzésre vagy futásra kínált cipőket sokan utcára, hétköznapi szettjükhöz is viselik, sőt sokan még akár egy elegánsabb, öltönyös összeállításhoz is bevállalják a sportcipőket, melynek végeredménye egy igen megosztó, de kétséget kizáróan nagyon különleges outfit. Ezt a stílust hívják sokan "Sport Luxe"-nak és leginkább a Nike Air típusú cipők azok, amelyek a legnagyobb népszerűségnek örvendenek. Persze nem kell ennyire messzire menni, hiszen ha nem is ennyire merészen hordják, de nálunk is sokan kedvelik a sportcipőket. Kényelem, strapabírás - leginkább ezek az érvek hangzanak el, amikor egy sportosabb lábbeliket kedvelőt kérdezünk arról, hogy miért ez a kedvenc viselete. Tény, hogy egy-egy sportcipő nem csak futáshoz, edzéshez vagy más szabadidős tevékenységhez viselhető, hanem egy farmeres, hétköznapi összeállításban is jól néz ki. Arra viszont nem árt odafigyelni, hogy ne ugyanazt a cipőt hordjuk utcára és focizáshoz is, hiszen akkor az összkép nem stílusos, hanem inkább lehangoló lesz. Ha sportosabb cipőre vágysz a hétköznapokon, nem árt beruházni egy új darabra és nem az elnyűtt, sportolás közben elkopott régi darabot hordani!

cip0.png

cip00.png

street.jpg

Most következő összeállításunkban tehát a sportcipőké a főszerep, melyben többek között az 
ASOS, a Topman, a H&M, a Zara és a Mr Porter kínálatából válogattunk.
Kedvenceinket külön is megjelöltük, de kíváncsiak vagyunk arra is, hogy szerintetek
melyik cipő a favorit!

 

cip1.png

cip2.png

cip3.png

F  O  L  Y  T  A  T  Á  S    A    T  O  V  Á  B  B    U  T  Á  N  !

cip4.png

cip5.png

cip6.png

cip7.png

cip8.png

cip9.png

cip10.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr65083621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gainward20 2013.02.18. 18:22:26

AZ ELEGÁN ,HOGY JÖN ÖSSZE A SPORTOSSAL?

geucsa 2013.02.19. 13:46:20

Onitsuka Tiger stílusúak vannak most az F&F-nél jó olcsón.

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2013.02.19. 19:36:55

ezt a stílt irtó ratyi emberek találhatták ki. mondjuk pár éve még megszólták a divatmegmondó emberek az ilyeneket, igaz azokat is, akik bokavillantós gatyában jelentek meg. most meg...
süti beállítások módosítása