2013.02.18

Napi favorit: Ermenegildo Zegna tavaszi lookbook

HeStyle | 2013.02.18 13:25 | 1 hozzászólás


Stílus és elegancia, mintha csak Rád szabták volna!

Nemrég jelent meg az Ermenegildo Zegna 2013-as tavaszi/nyári kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, amely a "Made To Measure" nevet viseli. A Paolo Zerbini által készített fotókon Greg Nawrat modell segítségével ismerkedhetünk meg az olasz divatház legújabb kínálatával. De micsoda kínálattal: A lookbook-ban szereplő összeállítások közül mindegyik TÖKÉLETES (szigorúan nagybetűvel), mintha csak a modellre szabták volna! Nem véletlenül, hiszen az Ermenegildo Zegna a klasszikus, férfias elegancia mellett az új, tavaszi/nyári kollekciójában is nagy hangsúlyt fektet a prémium anyaghasználatra (közel 700, legkiválóbb fajta anyagból válogattak) a pontos és letisztult szabászati megoldásokra, annak érdekében, hogy vásárlóin a lehető legjobban mutassanak az általuk kínált ruhadarabok. A fotókon szinte kivétel nélkül minden összeállítás roppant stílusos, a kellemes, nem hivalkodó színárnyalatokról  már nem is beszélve.
Bár a Zegna áraira nem mondhatni, hogy túl barátiak lennének, a most következő fotókat mindenképpen érdemes megtekinteni, mert remek inspirációt lehet a szettekből meríteni.

Nektek hogy tetszik a lookbook?

zeg1.png

zeg2.png

zeg3.png

zeg4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745086753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaumatzi 2013.02.18. 13:38:54

miért jó, hogy minden nadrág kb 5 centivel rövidebb, mint kellene? ha normális hossza lenne a naciknak, lényegesen értékelhetőbb lenne a szett
süti beállítások módosítása