2013.02.14

Napi favorit: BRUCE !

HeStyle | 2013.02.14 16:55 | 2 hozzászólás


Hazánkban is bemutatták a Magyarországon forgatott Die Hard ötödik részét, ezért nem mehetünk el szó nélkül a nálunk és világszerte is hatalmas népszerűségnek örvendő Bruce Willis mellett szó nélkül...
A színész a film promóciója miatt szinte uralja a teljes médiát, így történt ez a GQ magazin esetében is, hiszen mind a német, mind az angol, mind pedig a francia márciusi kiadások címlapján a legendás akciósztár szerepel, a februári olaszról és pedig már ne is beszéljünk! A német, francia és olasz verzióhoz Norman Jean Roy fotózta a bőrdzsekiben és farmerben pózoló Willis-t, míg a brit kiadáshoz Mario Testino ragadott fényképezőgépet, a címlap pedig itt már kissé elegánsabb: a színész öltönyt és nyakkendőt visel.

bruce2.jpg

bruce1.jpg

bruce0.jpg

bruce00.jpg

Mindkét magazinhoz készült egy külön fotósorozat és interjú is, melyek közül mi most az angol GQ-ban látható fotókat mutatjuk be Nektek, melyeken a színész igazi profiként állt modellt Mario Testino-nak.

bruce4.jpg

FOLYTATÁS A TOVÁBB UTÁN!

bruce5.jpg

bruce3.jpg

Nektek melyik címlap tetszik a legjobban?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr255080319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása