2013.02.08

H&M nyári előzetes 2013

HeStyle | 2013.02.08 14:15 | Szólj hozzá!


Bár még javában csepegteti a H&M a 2013-as tavaszi kollekcióját mindig más-más szemszögből bemutató kampányokat és különféle fotósorozatokat, most azonban már a nyári kollekcióba is bepillanthatunk egy kicsit.
A svéd fast-fashion márka nyári kínálatát bemutató lookbook-ban Texas Olsson modell segítségével ismerkedhetünk meg a főként pasztelles, világos színek által uralt és a középpontba a short-okat helyező kollekcióval. Az már nem kérdés és nagyon örülünk is neki, hogy az idei nyár egyik slágerszínének ígérkező zöldet a H&M is előszeretettel alkalmazza majd a kínálatban, a legutolsó képen látható borzasztó összeállításhoz hasonló darabokat viszont reméljük nem viszik majd túlzásba.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a H&M nyári kollekciójának betekintője?

HMNYAR1.png

HMNYAR2.png

HMNYAR3.png

HMNYAR4.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745069423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása