2013.02.07

Designer szemüvegek tavaszra: Gucci és Emporio Armani

HeStyle | 2013.02.07 17:10 | Szólj hozzá!


Sorra érkeznek az újabb 2013-as tavaszi/nyári kampányok a különféle divatmárkáktól, így történt ez most is a Gucci és az Emporio Armani esetében is. Annyi a különlegesség, hogy ezúttal nem a ruhákon van a hansúly, hanem a kiegészítőkön, egészen pontosan a tavaszi/nyári szezonra kínált szemüvegeken és napszemüvegeken.

GUCCI EYEWEAR 2013 TAVASZ/NYÁR

Clément Chabernaud, Anja Rubik és Karmen Pedaru modellek segítségével ismerkedhetünk meg a Gucci 2013-as tavaszi/nyári szemüveg kínálatával, melyet leginkább a hangsúlyos és modern keretek jellemeznek.
A kampányfotókat a híres fotóspáros, Mert Alas és Marcus Piggott készítette.

szem2.jpg

szem1.jpg

szem3.jpg

EMPORIO ARMANI EYEWEAR 2013 TAVASZ/NYÁR

Az olasz márka Arran Sly modellt kérte fel, hogy szerepeljen az idei tavaszi/nyári szemüveg kollekciójukat népszerűsítő kampányban, melyben közelebbről is megismerkedhetünk az Emporio Armani új fazonjaival és kereteivel.

szem4.jpg

FOLYTATÁS A TOVÁBB UTÁN!

szem6.jpg

szem5.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr345067525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása