2013.01.25

H&M 2013 tavasz: Hétköznapi viseletek, basic stílus és felsőruházat

HeStyle | 2013.01.25 14:00 | Szólj hozzá!


Folytatjuk a H&M 2013-as tavaszi kollekciójának bemutatását, ezúttal ismét több anyagot mutatunk be egyszerre. A mai adagban a hétkönapi és utcai viseletek, a basic stílusú, azaz egyszerű és minimalista darabok, valamint a felsőruházatra (pulóverekre és kardigánokra, de ezúttal az elegánsabb választékból) hangsúlyt helyező fotósorozatokkal ismerkedhetünk meg közelebbről.

A "tovább" után rengeteg fotót láthattok a H&M tavaszi kollekciójáról!

hmvarcim.png

Elsőként jöjjön a spanyol modellel, Antonio Navas-al készült lookbook fotósorozatot, melyben a hétköznapi, letisztult stílust ötvözik az elegánsabb vonallal. Ennek megfelelően öltönyök, ingek, kardigánok és farmerek szerepelnek a fotókon.

HMVAR_1.png

HMVAR_2.png

Újabb hétköznapi viselettel folytatjuk, de ezúttal RJ Rogenski modell tolmácsolásában.
Az előző fotósorozatnál lényegesen lazább és komfortosabb darabok szerepelnek a lookbook-ban,
mint például kapucnis pulóverek, széldzsekik, farmerek, mellények és lezseringek.

HMVAR_3.png

HMVAR_4.png

A következő lookbook-ban a felsőruházaté a főszerep, azon belül is a kardigánoké és pulóvereké.
De míg tegnap a sportosabb, hétköznapibb darabok voltak célkeresztben, addig ma a kicsit elegánsabb kínálaté a főszerep. Alex Lundqvist a tavaszi kollekció könnyű és vékony, illetve finomabb anyagból készült darabjait viseli a fotókon.

HMVAR_5.png

Jöjjenek a basic darabok!
A "Basic styles" nevet viseli ugyanis az Oliver Spendrup modell "főszereplésével" készült fotósorozat, amely a H&M 2013-as tavaszi kollekciójának alapdarabjait és egyszerűbb darabjait mutatja be.
A kínálatban főként pulóverek, pólók, ingek és farmerek kaptak helyet, melyek között akad egy-két kevésbé basic stílusú is: ilyen például az állatmintás pulóver vagy a nagy mintájú póló.

HMVAR_6.png

HMVAR_7.png

Mai összeállításunk utolsó lookbook-ja következik, amely szintén az utcai stílusra és a hétköznapi öltözködésre helyezi a fő hangsúlyt. A korábbi, ilyen tematikájú fotósorozatoktól talán annyiban tér el, hogy ebben az anyagban nem "össze-vissza" vannak a darabok, hanem egy vezérszínt követnek: a kéket. Ennek köszönhetően Sam Webb modell főként farmeres és kék árnyalatú darabokat visel a tavaszi kollekcióból.

HMVAR_8.png

HMVER_9.png


Nektek melyik fotósorozat / lookbook tetszik a legjobban a mai válogatásból?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr965039331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása