2013.01.23

H&M 2013 tavasz: Öltönyök, hétköznapi stílus, pulóverek és Divided kollekció

HeStyle | 2013.01.23 16:40 | Szólj hozzá!


A H&M csak úgy ontja magából a 2013-as kollekciójukat mindig más és más szempontok alapján bemutató kampányait és lookbook fotósorozatait, így szinte már lehetetlen tartani velük a tempót.
Most is egy kisebb lemaradásba kerültünk a svéd fast-fashion márka tavaszi kínálatát illetően, így ezúttal egy posztban négy anyagot is bemutatunk, melyek, ahogy azt korábban említettük, különféle témák szerint mutatják be a kollekciót. Most következő összeállításunkban az elegánsabb, öltönyös kínálatta, a hétköznapra szánt darabokkal, néhány pulóverrel és a Divided vonal kollekciójával ismerkedhetünk meg közelebbről.

Nektek melyik lookbook tetszik legjobban?

hmval_cim.png

Elsőként kezdjük azzal a fotósorozattal, amely a H&M tavaszi kollekciójának elegáns, formálisabb kínálatát mutatja be. A lookbook-ban Alex Lundqvist modell viseli a cég alkalomra szánt, kétrészes öltönyeit, melyek a klasszikus elegancia jegyében készültek, kisebb modern megoldásokkal. A színválaszték is marad ezúttal a jól bevált, letisztult árnyalatoknál: a középszürke, fekete és tengerészkék határozza meg színeiben a kollekciót, melyek remekül mutatnak a vakítóan fehér ingekkel.

hmval_1.png

A CIKK A TOVÁBB UTÁN FOLYTATÓDIK!

hmval_2.png

Az öltönyök után jöjjenek a hétköznapra szánt, sportos és egyszerű darabok, melyeket Mathias Lauridsen modell segítségével ismerhetünk meg jobban a fotókról. Az anyagban főként pólók, pulóverek, farmerek és chino nadrágok szerepelnek, azaz olyan darabok, melyeket egy sima hétköznapon bátran viselhet az ember.

hmval_3.png

hmval_4.png

Még mindig a hétköznapi daraboknál vagyunk, igaz a következő fotósorozat már kifejezetten a felsőruházatra koncentrál, azon belül is a pulóverekre és kardigánokra. A lookbook igen széles választékot ölel fel: a változatos fazonú és széles színpalettájú darabokat ezúttal Tomas Skoloudik és Garrett Neff viseli.

hmval_5.png

hmval_6.png

Végezetül jöjjön a H&M fiatalosabb és merészebb vonala, a Divided 2013-as tavaszi kollekcióját népszerűsítő lookbook-ból három fotó, melyeken Adin Taylor és Jamie Wise modellek mutatják be az új, a fővonalnál sokkal lázadóbb kínálatot.

hmval_7.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr55038939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása