2013.01.23

Dolce & Gabbana GYM kollekció - 2013 tavasz/nyár

HeStyle | 2013.01.23 18:30 | 1 hozzászólás


Megérkezett a Dolce & Gabbana sportruházati, "Gym" néven futó vonalának legújabb, 2013-as tavaszi/nyári kollekciója és az azt népszerűsítő (a szokásokhoz híven kissé provokatív) lookbook is, melyben többek között Adam Senn, Enrique Palacios, Elbio Bonsaglio, Paolo Anchisi, Tomas Guarracino és Jae Yoo modellek szerepelnek.  A tavaszi kollekcióban a korábbi évekhez képest lényegesen több az élénkebb szín és a különféle mintákból is jóval többet használtak, melyek közül egyértelműen a mesefigurák dominálnak leginkább. A sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez kínált kényelmes darabok főként pamutból készültek és megtalálhatóak köztük például melegítőnadrágok, pulóverek, ujjatlan felsők, pólók és egyéb kiegészítők is.
Bár a Dolce & Gabbana a "Gym" kollekciót azoknak a tehetősebb férfiaknak kínálja, akiknek még sportolás, edzés közben is fontos, hogy öltözetük rendben legyen és a legutóbbi trendeket kövesse, számomra mégis kissé kétséges, hogy vajon van-e egyáltalán értelme ezeket a nem éppen olcsó darabokat szétizzadni vagy elnyűni az edzések során, még ha jól is néznek ki és meg is teheti az illető, hogy megvegye őket.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a legújabb "Gym" kollekció?

gymnu1.png

GYMNU2.png

GYMNU3.png

GYMNU4.png

GYMNU5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr875039066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.01.25. 07:49:27

A 3. és az utolsó képen melyik ruhadarabot mutatják be? :)
süti beállítások módosítása