2013.01.21

H&M tavaszi körkép

HeStyle | 2013.01.21 13:24 | 2 hozzászólás


Elkezdődött a visszaszámlálás, remélhetőleg már nem kell olyan sokat várni és beköszönt a tavasz, így szinte özönlenek a divatházak és a divatmárkák 2013-as tavaszi/nyári kampányai és lookbook fotósorozatai.
A H&M is nagyon belendült, sorra kerülnek ki a tavaszi kollekciójukat bemutató fotósorozatok, melyből most hármat is bemutatunk egyszerre.
A három lookbook-ban láthatunk sportosabb, fiatalosabb és elegánsabb összeállításokat is, a modellek pedig Sam Webb, Julien Quevenne és Texas Olsson voltak.

Nektek mi a véleményetek?
Melyik lookbook tetszik a legjobban?

tav_cim.png

A francia modell, Julien Quevenne "főszereplésével" készült az alábbi lookbook, amely a H&M 2013-as tavaszi kollekciójának főként elegáns, letisztult és visszafogott darabjait mutatja be, melyeknek nem csak szabáshasználata, hanem színvilága is az egyszerű, minimalista stílust képviseli.

tav_hm1.png

TAV_HM3.png

Az "Urban Utility" címet viseli a következő lookbook, amely inkább már a fiatalabb generációt célozza meg, ezen belül is azokat, akik kedvelik a military stílust, hiszen ebben a fotósorozatban a tavaszi kollekció azon darabjai láthatóak, melyeket főként a katonai stílus ihletett. A főként keki színben pompázó kínálatot Texas Olsson viseli a fotókon.

TAV_HM01.png

Végül pedig jöjjön a Sam Webb modellel készült fotósorozat, amelyben bár szerepel néhány elegánsabb, öltönyös szett, mégis inkább az egyszerű, "basic" stílus jellemez. A fotókon hétköznapi viseletre kínált pólókat, trikókat, farmereket és szabadidő ruhát láthatunk.

TAV_HM001.png

TAV_HM002.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr415030722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.01.22. 15:08:03

Urban Utility tetszik, viszont a melegítőalsó önmagában is gáz, de így bőrbakanccsal meg egyenesen megbotránkoztató. :)
süti beállítások módosítása