2013.01.21

Divathét képekben: Louis Vuitton, Prada, Calvin Klein, Bottega Veneta és Versace

HeStyle | 2013.01.21 17:51 | 1 hozzászólás


A divatvilág jelentős eseményei zajlottak le nemrég, január első heteiben mutatják be ugyanis a nagy divatházak a 2013-as őszi/téli kollekcióikat. A bemutatóknak Milánó, Párizs, London és Berlin is helyet adott, mi pedig az elkövetkezendő napokban a legfontosabb és legérdekesebb kollekciókról fogunk beszámolni Nektek itt a HeStyle-on. A "Divathét képekben" első részében a Louis Vuitton, a Prada, a Calvin Klein Collection, a Bottega Veneta és a Versace vadonatúj, 2013-2014-es őszi/téli kollekcióiból láthattok egy kis ízelítőt.

fashcim.png

A Louis Vuitton legújabb, 2013-as őszi/téli kollekcióját a természet és az utazás ihlette.
Egészen pontosan a Himalája, a leopárdok és tigrisek voltak azok, amelyek inspirációként hatottak a legendás francia divatház férfi ruházatáért felelős Kim Jones-ra és tervezőcsapatára. Kim Jones szerint a kollekció, olyan akárcsak egy utazás és ez az, amit mindenképpen el is hiszünk neki, hiszen ő maga is elutazott a Himalájára, hogy ihletett gyűjtsön a kollekcióhoz. A jövő téli kollekció amúgy igencsak széles palettát ölel fel: az állatminták, gyakori szőrhasználat és a fényes anyagú, virágmintás darabok inkább az extrémebb vonalat képviselik, a "pufikabátok" a sportosabb divatot kedvelőknek tetszhet, végül pedig a számunkra legkedvesebb vonal az elegáns és rendkívül kifinomult, öltönyös és klasszikusabb, letisztultabb kínálat következik, melyekhez remekül passzolnak a divatház lenyűgöző kiegészítői.

FASH1.png

FASH2.png

A CIKK A TOVÁBB UTÁN FOLYTATÓDIK!

Milánóban találkozhatott a nagyérdemű először a Prada új, jövő őszi/téli kollekciójával, amely folytatja a divatház hagyományait és nem akar többnek látszani annál, mint ami valójában. A kínálat mellőz minden giccset, helyette az letisztult és hordható darabokra helyezi a hangsúlyt. Persze attól nem kell félni, hogy a kollekció unalomba fullad: a modern fazonvilág, az apró különlegességek és a kínálat darabjainak színvilága remekül feldobja a Prada 2013-as őszi kínálatát. Külön jó pont, hogy a divatház a bemutatón nem csak a fiatalokra gondolt, a show-n idősebb modellek is szerepeltek és láthattuk, hogy bizony nekik is remekül áll a kollekció!

FASH3.png

Nagy kedvencem a szintén Milánóban debütált, 2013-as őszi/téli Calvin Klein Collection kínálata, amely rendkívül jól ötvözi a sportosabb darabokat az elegáns, modern szabású darabokkal. Nem vitás, Italo Zucchelli, a divatház kreatív igazgatója kiváló munkát végzett a kollekció tervezésekor! A modern és elegáns összeállítások mellett a kínálat színvilága tetszik a legjobban: szinte mindegyik darabot szívesen hordanám! 

FASH6.png

Minden évben nagy kedvenceink a Bottega Veneta kollekciói és ez idén sem változik, hiszen a divatház legújabb, jövő őszi kollekciója ismét hozza a kiváló színvonalat. A jól szabott, részletgazdag és főként elegáns darabokat többek között gyapjúból és kasmírból készítették, a kollekció színvilága pedig javarészt a barnás árnyalatokból, szilvaszínből, kékből, feketéből és szürkéből áll össze. 

FASH5_1.png

Donatella Versace a 2013-as tavaszi szezon gladiátor ihletésű kollekciója után télre ismét valami egészen eklektikus és extrém kínálattal lepte meg a Versace rajongóit. Az olasz divatház legújabb kollekciója tényleg nagyon sokrétű: a kockás daraboktól kezdve, az állatmintákon és a szőrméken keresztül, a farmerek és bőrszerkókon át, egészen a csipkés, lengébb öltözetekig találunk darabokat a kínálatban.
Persze ezen már kár meglepődni és bár az összeállítások valóban kissé extrémek, mégis találni köztük azért jó néhány hordható darabot is.

FASH4_1.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr895032809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aboriginal 2013.10.26. 22:39:26

Calvin Klein OK, Bottega vállalható. A többi pocsék.
süti beállítások módosítása