2012.12.20

Tetszik/Nem Tetszik? - Eau de Pizza Hut

HeStyle | 2012.12.20 12:35 | 2 hozzászólás


Amikor megláttam ezt a hírt, azt hittem, hogy valami viccel van dolgunk, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, ez bizony nem átverés! Kicsit nehéz belegondolni, hogy van olyan, aki pizza illatú szeretne lenni, de ha mégis van ilyen, akkor örömmel közlöm, hogy nem kell tovább órákat eltöltenie éttermekben, hogy bőrébe ivódjon az ételszag, itt van ugyanis a Pizza Hut első saját márkás illata, az "Eau de Pizza Hut"!
A parfümöt a kanadai Pizza Hut készítette el és saját bevallásuk szerint olyan az illata, mint egy frissen sült, ropogós pizzának. Az illat egyelőre limitált szériában készül, jelenleg 110 üveget gyártottak, melyeket a hardcore kanadai Pizza Hut rajongók között osztanak majd szét.
Egyébként nem a Pizza Hut az első gyorsétterem, amely saját parfümmel rukkol elő: 2008-ban a Burger King készítette el a "Flame by BK" nevet viselő illatot, melyet a nagysikerű Whooper szendvicsük inspirált.

Kész agymenés, de azért feltesszük a kérdést:

Nektek mi a véleményetek a Pizza illatú parfümről?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

pizzaparfum.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr824970374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.12.20. 13:51:39

Minden ebéd után azon töröm magam, hogyan tüntessem el a belém ivódott kajaszagot, nemhogy még fújjak magamra.
Nagyon gáz, de szerintem lesz pár barom, aki megveszi.

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.12.20. 21:34:48

Akarná a tetves halál, hogy pizzaszagú legyek állandóan. :D
süti beállítások módosítása