2012.12.19

Tetszik/Nem Tetszik? - Eddie Redmayne bársonyban

HeStyle | 2012.12.19 17:45 | Szólj hozzá!


Mai eldöntendő kérdésünk a Ken Follett regényéből készült, "A katedrális" című sorozatból ismert Eddie Redmayne nemrég viselt összeállításához kapcsolódik. A Burberry kampányaiban is modellkedő fiatal színész a napokban legújabb filmjének, "A nyomorultak" londoni premierjén vett részt, ahol egy bársony öltönyt viselt, nem meglepő módon a Burberry Prorsum 2012-es őszi/téli kollekciójának kínálatából és amely egy-két pici hibát/ráncolódást leszámítva, nagyon jól állt rajta.
Akinek egyébként tetszenek az idei őszi/téli szezonban nagyon divatos bársonyból készült zakók és öltönyök, az mindenképpen látogasson el valamelyik H&M üzletbe, nekem a múlt héten 50%-al olcsóbban sikerült levadásznom egy, a képen is látható Burberry Prorsum bársonyzakóhoz megszólalásig hasonlító és ugyanolyan színű zakót a Vörösmarty téren található H&M üzletben.

Nektek mi a véleményetek Eddie Redmayne összeállításáról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

velvet1.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr234969955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása