2012.12.19

Exkluzív: Éder Krisztián for HeStyle

HeStyle | 2012.12.19 16:21 | 4 hozzászólás


Ismét exkluzív anyaggal jelentkezünk, a HeStyle-on debütál ugyanis Éder Krisztián legújabb, exkluzív fotósorozata. A fotósként is egyre elismertebb énekes legutóbb a "Mainstream" nevet viselő kiállításával
ért el sikereket, emellett pedig jelölték a Glamour magazin "Women Of The Year" 2013-as szavazásán
a "Legsármosabb férfi" kategóriában is, ahol többek között Caramel-el, Szilágyi Áronnal és Fehér Balázzsal kell "megküzdenie" az olvasók szavazatáért. Talán ezért is jó apropó most ez a fotósorozat, hiszen egy kicsit más arcát is megismerhetjük ezeken a fekete-fehér, elegáns és komoly képeken,
melyeket Makó Szilveszter készített. A fotósorozat elkészítésekor fontos szempont volt, hogy minél nagyobb szerepet kapjanak a magyar tervezők és azok munkái, így az anyagban Krisztián többek között
Benus Dániel, Lakatos Sándor és a USE Unused kollekciójából visel darabokat.

Éder Krisztiánra december 19-től lehet szavazni a Glamour "Women Of The Year" szavazásán.

ederk1.png

EDERK2.png

ederk3.png

ederk6.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr64973370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2012.12.19. 17:15:22

Nekem mint a blog olvasójának a blog ezt nyújtja, exkluzív, tehát különleges anyagként... hát igencsak elszomorító. SP házi albumának elmehetne, egyébként - szerintem - nagyon gyenge sorozat, a blog színvonalához képest. Szerintem a blog eddigi célközönségét kimondottan taszítják az ilyen posztok (ellentmondásos figura egy semmitmondó fotósorozatban).
Ezt komoly színvonalbeli romlásnak állítanám be, de néha kezdem úgy érezni, hogy lehet, szimplán szeretnétek átpozicionálni a blogot egy ilyen felszínes, mainstream dologgá, ami nekem nem igazán tetszik. Mert ez a fotósorozat, mint exkluzív anyag, a Fókusz vagy az Aktív, illetve a Story és az IM magazin vezető híre lehetne, de a HeStyleon nem ezt szoktam meg.

És ezt én mondom, aki nem ellenszenves SP-vel, gondolhatjátok, hogy mi a véleményük azoknak az igen nagyméretű tömegeknek, akik nyélből utálnak mindent, ami hozzá kapcsolódik. Mainstream, cukormázas női magazinok versenye meg nem referencia...

Nem trollkodni akartam, csak jelezni.

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2012.12.19. 17:35:49

@perry:

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet, már csak azért is, mert tudom, hogy régóta olvasod a blogot és számít az, hogy mit gondolsz.

Nézd, azt látni kell, hogy ahogy halad az idő és ahogy egyre többen olvasnak minket, úgy egyre szélesedik is az olvasók érdeklődési köre is, így ezáltal nekünk is többféle anyagot kell posztolnunk.
Ez a fotósorozat azért exkluzív, mert nálunk látható először, de azt gondolom, hogy nem is tehetnénk meg, hogy nemet mondunk egy ilyen anyagra, mert egy, hogy szeretnénk minél többet és változatosabbat nyújtani és az sem mellékes, hogy én úgy gondolom, hogy Éder Krisztián mellett azért szó nélkül senki nem tud elmenni. Legalább annyian kedvelik, mint utálják, de talán ezért is egy érdekes, megosztó figura. A fotósorozat szerintem azért semmitmondónak nem nevezhető, hiszen annyira ritka, amikor vállalható, jól fotózott és stylingolt anyag jelenik egy hazai férfi hírességről.

És talán a legfontosabb érv emellett az anyag mellett:
egy igen népszerű, sokat emlegetett hazai sztár magyar tervezők férfiaknak készült kollekcióinak darabjaiban látható! Nem igazán gyakori dolog ez, így ha bármilyen lehetőségünk nyílik arra, hogy kicsit több emberrel is, akár mainstream módon, de megismertessük a magyar tervezőket és alkotásaikat, akkor azzal mindenképpen élni fogunk. Ez pedig szerintem nem riaszthatja a blog eddigi célközönségét, hiszen tudjuk, hogy a magyar tervezőkről vagy azok kollekcióiról szóló cikkek az egyik legolvasottabbak.

Remélem nem veszed zokon, hogy reagáltam a véleményedre és bízom benne, hogy a jövőben is számíthatunk a hozzászólásaidra! :)

Attila
HS

cSo 2012.12.19. 17:39:48

szerintem nincs az a férfi akit ez érdekel. legsármosabb férfi?? Caramell?? chhh....

LacrossE · http://tovabbangliaba.blogspot.hu/ 2012.12.20. 21:33:31

Kéretik ezt legközelebb valami női nyálblognak hagyni. Az 1D-vel ugyanez a helyzet.
süti beállítások módosítása