2012.12.17

Burberry Prorsum 2013: Íme a pre-fall kollekció!

HeStyle | 2012.12.17 16:00 | Szólj hozzá!


A napokban jelent meg a Burberry Prorsum 2013-as pre-fall kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat, amelyben Charlie France modell segítségével ismerkedhetünk meg az ikonikus brit divatmárka jövő őszi kollekciójának darabjaival. A Burberry kreatív igazgatója, Christopher Bailey és csapata bár a jól bevált, a márkára oly jól jellemző stílusjegyeket meghagyta, emellett azért finoman kísérletezett is például a színekkel és az anyaghasználattal, amelynek eredményeképpen kissé vegyes képet fest a 2013-as pre-fall kollekció kínálata. Az általunk is kedvelt letisztult és elegáns, ám mégis modern és fiatalos darabok mellett az extravagánsabb, "bátrabb" divatot kedvelők is találhatnak magunknak kedvükre való ruhákat a kínálatban. Ilyenek például az állatmintás vagy éppen a lakkos és szőrös anyagból készített kabátok és kiegészítők.
Az állatmintával nem igazán vagyok kibékülve, nekem inkább a női modellen tetszenek ezek az összeállítások, de talán a kiegészítők terén még elfogadhatóak a férfiaknál is. Apropó, kiegészítők: a táskák és a cipők ezúttal is egész egyszerűen remekül néznek ki, csakúgy, mint a kabátok, amelyek nálam megint az legnagyobb favoritok az egész kínálatból, a színek és a fazonok is telitalálat! 
Egy-két vadabb darabot leszámítva, összességében nagyon tetszik a Burberry Prorsum 2013-as pre-fall kínálata, jó néhány darabot könnyedén és szó nélkül befogadna a gardróbszekrényem....


Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a kollekció?

burb1.png

burb2.png

burb3.png

burb9.png

burb4.png

burb5.png

burb6.png

burb7.png

burb8.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr794969840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása