2012.12.10

Szettajánló: Terepminta a hideg ellen

HorvathL | 2012.12.10 18:52 | Szólj hozzá!


Szettajánló rovatunk egy kis pihenő után újraindul!

Ezúttal a terepmintát kevertük bele egy őszi színekre építő összeállításba. A sárgásbarna nadrághoz egy farmeringet és sötétkék pulóvert párosítottunk, ezekhez a camo mintás számlapú óra, a bilincses karkötő, és persze a kabát teszi hozzá a katonai jelleget. Egy harci bakancs ezekhez nyilvánvaló választás, de mi inkább egy hegymászós lábbelit képzelünk el hozzá a Timberlandtől, amivel (egy vastag gyapjúzoknit felvéve) biztosan átvészeljük a leghidegebb napokat is.

 

hs_szett_06.png

Suit Two Tone Fisherman Jacket £ 180ASOS Denim Shirt £ 18,50ASOS Slim Chino £ 18,50Topman Navy Spotted Jumper £ 30ASOS Contrast Round Face Watch £ 18,50Timberland Earthkeeper Rugged 2.0 Hiking Boots £ 135 – Brigedale Woolfusion Socks – Topman Cuffs of Love Bracelet £ 20




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr124958434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása