2012.12.04

Ez csúnya lesz: Jön a "nemzetközi csúnyapulcsi nap" !

HeStyle | 2012.12.04 13:30 | Szólj hozzá!


Jobb már most felkészülni, hiszen aki még nem tudja, annak eláruljuk:
December 13-án a legrondább és leggiccsesebb karácsonyi pulóvereké lesz a főszerep,
ekkor tartják ugyanis az "International Ugly Sweater Day"-t. Elő tehát a  a rég nem látott, mintás kötött pulcsikkal, a Nagyi által horgolt rénszarvasos csendélettel! És ha nem volt ekkora szerencséd, irány a kedvenc vintage boltod, vagy turkálód egy hátborzongató trendszvetterért! Egy a lényeg:
december 13-án öltözz a legviccesebb kötött pulcsidba és csalj mosolyt a munkatársaid vagy osztálytársaid arcára. Ha pedig nem vagy ennyire bátor, akkor készíts magadról fotót és töltsd fel az "International Ugly Sweater Day" Facebook oldalára.
 Rénszarvasos és hóemberes minta előnyben!

uglysweater.jpg


A szervezők a napot egy Afterparty-val teszi még emlékezetesebbé, melynek a budapesti KÖZÉRT Bár ad majd otthont és amelyre egy adomány pulóver lesz a belépő, ugyanis az esemény célja a szórakoztatáson kívül az is, hogy segítsen a rászorulóknak és szeretnék, ha ezen a napon mindenki odaajándékozna 1-1 meleg ruhadarabot valakinek akinek szüksége lehet rá. Az összegyűlt adományokat a HAJLÉKTALANOKÉRT KÖZALAPÍTVÁNY kapja majd meg. A hosszú távú cél az, hogy az elkövetkező években önszerveződő módon kisebb-nagyobb közösségek csatlakozzanak a „nemzetközi csúnyapulcsi naphoz” és az adomány ruhákat ajánlják fel egy általuk kiválasztott alapítványnak!

A december 13-i esemény népszerűsítésére egy kisfilm is készült, melyben többek között Oltai Kata és az idei év legstílusosabb magyar férfija, Szűcs Péter szerepelnek.

Ez csúnya lesz! - Republic Group Kreatív Ügynökség - Ugly Sweater Day Teaser Video from Republic Group on Vimeo.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr484947149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása