2012.11.30

will.i.am és a Levi's együtt a környezetért

HeStyle | 2012.11.30 13:45 | 1 hozzászólás


A Levi's is csatlakozott a mostanában Britney Spears-el daloló will.i.am és a Coca Cola közös, EKOCYCLE névre keresztelt mozgalmához. A mozgalom azért jött létre, hogy az újrahasznosítást és
a fenntarthatóságot népszerűsítse, leginkább a fiatal fogyasztók körében, illetve, hogy segítse az újrahasznosítható anyagok, mint például a műanyag palackok vagy alumínium dobozok a divatos márkák termékeiben való újrafelhasználását. 
Ehhez a mozgalomhoz csatlakozott most a Levi's márka is, amely jövő áprilisban mutatja be az új, limitált kiadású 501-es "Waste>Less" farmert, melynek 29%-a újrahasznosított alapanyagból, egészen pontosan
8 db műanyag üvegből készül. Persze nem csak farmer, hanem egy egész "Waste>Less" kollekció is megjelenik majd jövő tavasszal, melynek gyártásához 3,5 millió műanyag palackot használnak majd fel.

Kíváncsian várjuk az áprilisban debütáló környezetbarát Levi's kollekciót!

willlev4.jpg

willlev2.jpg

willlev3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr494939355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2012.12.01. 09:01:53

Tehát a ruhák legalább 28%-a műszál lesz.
Kell a francnak.
süti beállítások módosítása