2012.11.27

Karácsonyi pulóver trash-metál módra

HeStyle | 2012.11.27 17:25 | 1 hozzászólás


Sok mindenre számítanánk egy sokszor sorozatgyilkosokról vagy éppen sátánizmusról "daloló" metál zenekartól, de egy karácsonyi pulóverre semmiképpen sem.
Az amerikai Slayer együttes néhány napja tette fel hivatalos webáruházába az ünnepi, halálfejekkel díszített pulóvert, melyet 60 euróért lehetett megvásárolni. Azért csak lehetett, mert a Slayer rajongók rekord gyorsasággal elkapkodták a teljes készletet, így valószínűleg már csak az eBay-en tudja beszerezni az, aki lemaradt róla, de mindenképpen "metál stílusú" karácsonyi pulóverben szeretne ünnepelni a családdal a fa alatt.
A pulóvert amúgy valószínűleg egy jó nagy adag irónia ihlette, hiszen jól tudjuk, hogy a tengerentúlon mennyire népszerűek a karácsonyi, sokszor giccsbe hajló felsők a családok körében az ünnepek alatt.

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik a Slayer-féle karácsonyi pulóver?

slayer.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr754929832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása