2012.11.27

ELLE Man már iPad-en is!

HeStyle | 2012.11.27 13:13 | Szólj hozzá!


Már interaktív formában, iPad-en is elérhető az ELLE Man magyarországi kiadása!
A férfimagazin iPad-es verziójában nem csupán a nyomtatott verzió virtuális változatát olvashatjuk, ennél sokkal többről van szó: a digitális ELLE Man cikkei speciálisan iPad-re készültek, így animáltak, interaktívak és még hangjuk is van. Az aktuális digitális kiadásban többek között a Stohl András interjú, a felnőttjátékok legújabb generációjáról szóló cikk és az Emmer László fotóssal készült divatanyag is olvasható. Utóbbinak érdekessége az, hogy amolyan "akasztják a hóhért" esettel állunk szemben, hiszen ezúttal Emmer László volt a modell a fotózás során.

ellepad.jpg

Nagyon örülünk annak, hogy hazánkban is egyre több magazin dönt úgy, hogy "halad a korral" és az egyre elterjedtebb (pont a hírolvasásra legtöbbet használt) okostelefonok/táblagépek platformjára is elkészítik interaktív kiadványaikat. Az pedig már csak egy plusz öröm, hogy ez most pont egy számunkra közel álló témával foglalkozó magazinnal történt meg.

Nektek mi a véleményetek?
Ti is használjátok magazinolvasás és tájékozódás ezen formáját?


Az ELLE Man magazin iPad-re készült verziója az iTunes áruházból tölthető le.

ellepad3.jpg
ellepad2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr924929663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása